Η Ακαδημία Μπάσκετ του ΑΡΗ ξεκινάει!

από AllAboutARIS

Στις 11 Σεπτεμβρίου θα αρχίσει η σεζόν για τις ακαδημίες μπάσκετ του ΑΣ ΑΡΗΣ.

Η ανακοίνωση:

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το ARIS Elite Basketball Program είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της σεζόν για την Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης του ΑΡΗ, η οποία ανοίγει τις πύλες της στις 11 Σεπτεμβρίου!

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της μεγάλης μας οικογένειας. Από τα πρώτα βήματα μέχρι την αγωνιστική δράση, τα τμήματα υποδομής μας καλύπτουν όλες τις ηλικίες και επίπεδα, δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ σε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον. Το προπονητικό μας επιτελείο αποτελείται από καταρτισμένους και έμπειρους προπονητές, οι οποίοι είναι εδώ για να καθοδηγήσουν τους αθλητές μας σε κάθε βήμα της εξέλιξής τους, εστιάζοντας, τόσο στην τεχνική κατάρτιση, όσο και στην ανάπτυξη της αθλητικής νοοτροπίας. Με τη γνώση και την εμπειρία τους, φροντίζουν για την ομαλή εξέλιξη των παιδιών, προωθώντας αξίες όπως η ομαδικότητα, η αφοσίωση και ο σεβασμός.

Οι εγκαταστάσεις μας παρέχουν το ιδανικό περιβάλλον για την προπόνηση και την εξέλιξη των αθλητών. Οι προπονήσεις διεξάγονται σε γήπεδα με άριστη υποδομή και εξοπλισμό, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης και ασφάλειας.

Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΑΡΗ! Ελάτε να γνωρίσετε την Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης του ΑΡΗ και να ξεκινήσετε το δικό σας ταξίδι στο μαγικό κόσμο του μπάσκετ.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κάνετε την εγγραφή σας, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα +306956012461 και +306971568478.

Προτεινόμενα Άρθρα