Η Μπαρτσελόνα καταγγέλλει τη Ρεάλ πως “εκφοβίζει” τους διαιτητές των τελικών!

από AllAboutARIS

Σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό αναμένεται να αυξηθεί η… θερμοκρασία στους τελικούς της Liga Endesa ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ.

Παραμονές του τρίτου τελικού, στη Μαδρίτη, ο τζένεραλ μάνατζερ των Καταλανών, Γιοσέπ Κουμπέλς, προχώρησε δημόσια καταγγελία πως τα μέλη της «βασίλισσας»… εκφοβίζουν τους διαιτητές! Μάλιστα, ο GM των «μπλαουγκράνα» τόνισε πως η ομάδα του θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην επαναληφθεί ανάλογο φαινόμενο στα επόμενα παιχνίδια της σειράς.

Συγκεκριμένα, μετά τη λήξη του δεύτερου τελικού στο «Παλάου», όπου η Μπαρτσελόνα επικράτησε 71-69, χάρη σε δύο βολές του Κόρι Χίγκινς στα τελευταία δευτερόλεπτα και ισοφάρισε σε 1-1, παίκτες και προπονητές της Ρεάλ διαμαρτυρήθηκαν έντονα στους τρεις ρέφερι, τόσο εντός του παρκέ, όσο και στα αποδυτήρια.

Ο λόγος είναι πως στη Ρεάλ θεωρούν ότι είναι ανύπαρκτο το φάουλ που καταλογίστηκε στον Έντι Ταβάρες επάνω στον Αμερικανό γκαρντ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό σκορ.

«Μετά τη λήξη του ματς, πολλές από τις αντιδράσεις των παικτών εκφοβίζουν τους διαιτητές. Μάλιστα, εκφράζουμε την έκπληξή μας γιατί τα συμβάντα με τους διαιτητές τόσο στο παρκέ, όσο και στη φυσούνα και τα αποδυτήρια δεν έχουν αναφερθεί στο φύλλο αγώνα. Από την πλευρά μας, θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην εκφοβίζονται οι διαιτητές στα ματς που ακολουθούν», ήταν τα λόγια του Κουμπέλς.

Η σειρά ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ είναι στο 1-1, με τα επόμενα δύο ματς να είναι προγραμματισμένα στη Μαδρίτη, αρχής γενομένης από το τρίτο που θα γίνει την Παρασκευή (17/6, 22:00).

Προτεινόμενα Άρθρα