Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι!

από Γιώργος Γκάτος

Έξι αγωνιστικές, αμέτρητα παράπονα από την ΚΕΔ.

Όμως το χθεσινό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και ουσιαστικά ανάγκασε την ΚΑΕ ΑΡΗΣ να εκφράσει τα παράπονα της μέσω μιας γραπτής ανακοίνωσης!

Η Ελληνική διαιτησία βρίσκεται σε κάκιστο φεγγάρι, αφού δεν υπάρχουν ούτε ποσοτικά, ούτε ποιοτικά διαιτητές.

Φέτος βλέπουμε και διαιτητές να διευθύνουν συνεχόμενα παιχνίδια ίδιων ομάδων. Σαφώς δεν υπάρχει το κομμάτι… αξιολόγησης, τιμωρίας και προώθησης άλλων διαιτητών, αφού αντικειμενικά… δεν υπάρχουν άλλοι.

Και φτάνουμε στο χθεσινό παιχνίδι, όπου ο ΑΡΗΣ εκτέλεσε 20 λιγότερες βολές, σε αγώνα που κρίθηκε με διαφορά δύο πόντων!

Δυστυχώς για όλους και ακόμα περισσότερο για τον ΑΡΗ, οι προγραμματικές δηλώσεις του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, ότι… θα στείλει σπίτι του όποιον διαιτητή κάνει έστω και ένα παιδί να κλάψει, πήγαν… περίπατο.

Οι άνθρωποι του ΑΡΗ δεν πίστευαν ότι ολοκληρώθηκε το δεύτερο ημίχρονο στο οποίο το Περιστέρι βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ, δίχως να εκτελέσουν βολές.

Κοιτούσαν και ξανακοιτούσαν τη φάση όπου ο Δημήτρης Αγραβάνης σπρώχνει/απωθεί τον Βασίλη Καββαδά σε δύο χρόνους, αλλά το σφύριγμα ήταν… πάτημα γραμμής. Εκεί δηλαδή όπου ο ΑΡΗΣ θα είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει/προσπεράσει και δέχθηκε τρίποντο που τον έστειλε στο -4.

Και φυσικά είναι και η φάση του τελευταίου δευτερολέπτου, που στην επαναφορά ο Τζούστον κρατάει από την φανέλα τον Τολιόπουλο. Η τεχνική ποινή εδώ πήγε και πάλι περίπατο.

Μάλιστα, οι “Κιτρινόμαυροι” προμηνύουν με αυτή την ανακοίνωση τους ακόμα πιο δυναμικές διαμαρτυρίες στο μέλλον, σε επίσημο και ανεπίσημο βαθμό, γιατί δεν θα ανεχθούν σε καμία περίπτωση να βλέπουν αυτά τα πράγματα συσσωρευμένα και πάντα εις βάρος τους.

Προτεινόμενα Άρθρα