Ιδιοκτήτρια Λέικερς: “Ο Λεμπρόν είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης μας”

από AllAboutARIS

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ετοιμάζεται αισίως για την 22η χρονιά του στο NBA και έκτη με τη φανέλα των Λέικερς, ωστόσο συνεχίζει να αποτελεί έναν από τους κορυφαίους και πιο καλά αμειβόμενους παίκτες του πρωταθλήματος, καθώς την σεζόν 2024/25 αναμένεται να λάβει 48.7 εκατομμύρια δολάρια.

Στο εν λόγω θέμα αναφέρθηκε η ιδιοκτήτρια της ομάδας του Λος Άντζελες, Τζίνι Μπας, δηλώνοντας ωστόσο πως τα χρήματα που θα κληθεί η ομάδα να καταβάλει στον Τζέιμς είναι αντάξια ή και χαμηλότερα από την πραγματική αξία που προσθέτει στην ομάδα ο “Βασιλιάς”.

“Ναι, είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος μας παίκτης, αλλά ακόμα κι έτσι εμένα μου φαίνεται σαν τιμή προσφοράς. Είναι απλά φανταστικός” ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπας, πριν εξηγήσει στην συνέχεια το σκεπτικό της:

“Εφόσον υπάρχει το salary cap (σ.σ. το οικονομικό όριο μέχρι το οποίο μπορούν να φτάσουν τα συμβόλαια των παικτών), μπορούμε να τον πληρώσουμε μόνο έως ένα συγκεκριμένο ποσό.

Μας προσθέτει μεγάλη φήμη, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Το ίδιο συνέβαινε και με τον Μάτζικ Τζόνσον και τον Κόμπε Μπράιαντ, οι οποίοι θα έπρεπε πιθανότατα να πληρώνονται τα διπλάσια από ότι έπαιρναν. Μπορούμε όμως να δώσουμε (σ.σ στον ΛεΜπρόν) μόνο το μάξιμουμ συμβόλαιο”.

Προτεινόμενα Άρθρα