Και τον Μάρτιο στην Ευρώπη ο ΑΡΗΣ Midea – Έτσι φέρνει νοκ-άουτ παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη

από Γιώργος Γκάτος

Ο ΑΡΗΣ Midea επέστρεψε στο Eurocup μετά από επτά χρόνια, αλλά σε καμία περίπτωση για… συμπληρωματικό ρόλο. Κατάφερε να σημειώσει μεγάλες νίκες στο κατάμεστο Παλέ και εκτός έδρας όπου ποτέ δεν έπαιζε μόνος του.

Με την πρόκριση του χθες, εξασφάλισε ότι θα αγωνιστεί στην Ευρώπη και τον Μάρτιο, στη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης. Υπάρχει όμως και ένα πιθανό σενάριο στο οποίο ο ΑΡΗΣ μπορεί να τερματίσει τέταρτος, παίρνοντας το πλεονέκτημα έδρας από την Ουλμ στα play in που ακολουθούν.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η Μπουργκ υποδέχεται την Ουλμ την Τρίτη (6/2 – 20:30), 24 ώρες πριν το παιχνίδι του ΑΡΗ Midea με την Τρέντο.

Αν οι Γερμανοί ηττηθούν από τους πρωτοπόρους Γάλλους και οι Κιτρινόμαυροι κερδίσουν τους Ιταλούς, τότε η τέταρτη θέση και το πλεονέκτημα καταλήγει στον ΑΡΗ.

Αυτό είναι το format που ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, με τα νοκ άουτ παιχνίδια να είναι προγραμματισμένα για τις 5-6 Μαρτίου και 12-13 του ίδιου μήνα. Αντίστοιχα, τα ημιτελικά ξεκινούν στις 26 Μαρτίου και η σειρά των τελικών στις 9 Απριλίου.

Προτεινόμενα Άρθρα