Λαβωμένος, ψάχνει αντεπίθεση!

από Γιώργος Γκάτος

Μέσα σε ένα 24ωρο τα προβλήματα διογκώθηκαν για τον ΑΡΗ Midea, ο οποίος ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο του στην έδρα της Τρέντο, απόψε (21:00 – Novibet AllAboutARIS TV Live Streaming, AllAboutARIS.gr, Novasports Prime).

Ο Γιάννης Καστρίτης γνώριζε πως δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ίσμαελ Σανόγκο (βαρύ διάστρεμμα), αλλά από το Σάββατο μέχρι σήμερα, προστέθηκαν δύο προβλήματα ακόμα.

Ο Έλληνας τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Ρομπέρτο Γκάλινατ (κάκωση στην επιγονατίδα από χτύπημα που δέχθηκε το Σάββατο) και Βασίλη Τολιόπουλου (στομαχικές διαταραχές δεν του επέτρεψαν να ταξιδέψει).

Οι «Κιτρινόμαυροι» προέρχονται από πέντε σερί αρνητικά αποτελέσματα και ψάχνουν ένα restart, με το επίπεδο δυσκολίας να ανεβαίνει κι άλλο.

Τόσο ο ΑΡΗΣ Midea, όσο και η Τρέντο, μετρούν 3 νίκες και 5 ήττες και προέρχονται από δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στην Ευρώπη.

Πάντως, αρκετοί φίλοι της ομάδας ταξίδεψαν στην Ιταλία για να δώσουν ώθηση στην προσπάθεια των «Κιτρινόμαυρων», που θα χρειαστεί να αγωνιστεί πάνω από τις δυνάμεις της.

Διαιτητές: Ιγκόρ Ντραγκόγεβιτς, Μάρκο Γιούρας, Ντράγκαν Πόρομπιτς

Ώρα έναρξης: 21:00

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports Prime

 

Προτεινόμενα Άρθρα