Με Λόκετ στην Πάτρα, όλα “ανοιχτά” για Κάζινς

από Γιώργος Γκάτος

Ο Έρικ Λόκετ προετοιμάζεται να φορέσει για ακόμα μια φορά την φανέλα του ΑΡΗ και συγκεκριμένα κόντρα στον Προμηθέα (6/11 – 20:00).

Ο Αμερικανός φόργουορντ που βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, είδε τον Αϊζάια Κάζινς να αντιμετωπίζει πρόβλημα που θέτει την παρουσία του στους “Κιτρινόμαυρους” στον αέρα.

Κάπως έτσι, ο ΑΡΗΣ αποφάσισε να μην τερματίσει την συνεργασία του με τον Έρικ Λόκετ, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά αυτή την εβδομάδα, παρά τα προχωρημένα σενάρια “αλλαγής” του.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Αϊζάια Κάζινς, οι άνθρωποι του ΑΡΗ εξετάζουν τις επιλογές τους, αναμένοντας τα τελικά αποτελέσματα των εξετάσεων του υψηλόσωμου Αμερικανού γκαρντ, για να διαπιστωθεί το πόσο σημαντική είναι η θλάση που τον ταλαιπωρεί.

Οι άνθρωποι των “Κιτρινόμαυρων” βρίσκονται και πάλι στην αγορά, προκειμένου να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που κριθεί πως ο 27χρονος γκαρντ δεν μπορεί να βοηθήσει άμεσα.

Το πρόβλημα με το κρούσμα Covid-19

Κατά την διάρκεια των απαραίτητων ελέγχων και όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΑΡΗΣ αλλά και ο ΕΣΑΚΕ (σύμφωνα με το πρωτόκολλο),  βρέθηκε κρούσμα κορωνοϊού. Αυτό το κρούσμα, πρόκειται για αθλητή, ο οποίος δεν θα βρεθεί στην αποστολή που θα ταξιδέψει με προορισμό την Πάτρα.

Κάπως έτσι, ο Γιάννης Καστρίτης βλέπει έναν παίκτη να τίθεται νοκ-άουτ.

Κέλι, Νετζήπογλου και Σχίζας στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού

Ο Τζέιμς Κέλι έκανε το ντεμπούτο του στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, κόντρα στον Λαύριο, όπου αγωνίστηκε για περίπου 10 λεπτά και έπειτα αποχώρησε ως τραυματίας από το παρκέ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ-σέντερ, ξεπέρασε τον επιπόλαιο τραυματισμό του και προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ολοκληρώνοντας έτσι επίσημα, μια εβδομάδα προπονήσεων με τον ΑΡΗ.

Ντεμπούτο το περασμένο Σάββατο έκανε και ο Σταύρος Σχίζας, ο οποίος πήρε τα πρώτα δευτερόλεπτα… ψυχολογίας με την φανέλα των “Κιτρινόμαυρων”. Ο άτυχος Έλληνας φόργουορντ, έχασε όλη την προετοιμασία, τα φιλικά και τα πρώτα πέντε παιχνίδια της σεζόν και τίθεται σταδιακά, όλο και περισσότερο στην διάθεση του Γιάννη Καστρίτη.

Τον χρόνο του να ανεβαίνει θα δει το Σάββατο και ο Όμηρος Νετζήπογλου, όπου ξεπέρασε εντελώς το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Προτεινόμενα Άρθρα