Τζέγκο: Νέα κλήση στην Εθνική και η ιδιαιτερότητα μετά από 763 μέρες!

από Γιώργος Γκάτος

Ο Τζίμι Τζέγκο ετοιμάζεται για ακόμα μια φορά να αφήσει τον ΑΡΗ και να φορέσει την φανέλα της Εθνικής Αυστραλίας, καθώς όπως ήταν αναμενόμενο, βρέθηκε στις επιλογές του Γκράχαμ Άρνολντ για τα παιχνίδια της Προκριματικής Φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Αυστραλός χαφ κλήθηκε από τους  «Socceroos» για τα παιχνίδια κόντρα σε Σαουδική Αραβία (11/11 – 11:10) και Κίνα (16/11 – 13:00). Και το πρώτο έχει μια ιδιαιτερότητα για τους Αυστραλούς!

Μετά από  763 μέρες, οι φίλαθλοι των “Καγκουρό” θα έχουν την δυνατότητα να βρεθούν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν την ομάδα τους. Η Αυστραλία εφάρμοσε ίσως ένα από τα πιο σκληρά και μακροχρόνια lockdown, κάτι που δεν άφηνε περιθώρια για φιλοξενία οπαδών στους αγωνιστικούς χώρους.

Το “Western Sydney Stadium” ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους Αυστραλούς, με την κυβέρνηση να επιτρέπει 100% προσέλευση, δίνοντας έτσι ώθηση στην ομάδα του Γκράχαμ, στο ντέρμπι του ομίλου κόντρα στη Σαουδική Αραβία, η οποία δεσπόζει στην 1η θέση με 12 βαθμούς και 4/4.

Από την άλλη, η ομάδα του παίκτη των “Κιτρινόμαυρων“, μετρά τρεις νίκες και μια ήττα (2-1 από την Ιαπωνία) και βρίσκεται στην θέση του ομίλου.

Προτεινόμενα Άρθρα