Με συγκέντρωση βάζει δύσκολα σε όλους

από Γιώργος Γκάτος

Το μαχητικό πνεύμα είναι η ταυτότητα που έχει το σύνολο του Γιάννη Καστρίτη και αυτό έδειξαν και χθες στο Σ.Ε.Φ. απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι “Κιτρινόμαυροι” κατέβηκαν λαβωμένοι, καθώς ο καλύτερος αμυντικός της ομάδας (Σανόγκο) θα παραμείνει εκτός για 1,5 μήνα, για να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι πρώτος σε Basket League (14-0) και Euroleague (14-7).

Οι αθλητές του Γιάννη Καστρίτη ήταν μπροστά σχεδόν σε όλο το πρώτο δεκάλεπτο, μπαίνοντας με συγκέντρωση στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός με πολλές λύσεις και πολλαπλάσιο μπάτζετ εκτόξευσε τη διαφορά στο +17. Αν και πολλοί περίμεναν ότι όλα τελείωσαν εκεί, ο ΑΡΗΣ κατάφερε και στα μέσα της τρίτης μείωσε σε -5, διατηρώντας τη διαφορά εκεί, παλεύοντας καλάθι με καλάθι.

Όταν πια η κούραση έκανε την εμφάνιση της, αλλά και τα φάουλ έπαιξαν τον ρόλο τους, η διαφορά ανέβηκε, όμως ο ΑΡΗΣ έριξε και δέχθηκε… ξύλο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Και αυτό ήταν και ένα ζητούμενο από τον Έλληνα τεχνικό, αφού πριν από δύο εβδομάδες στο “Νίκος Γκάλης” του ΟΑΚΑ είδε την ομάδα του να δέχεται ένα σερί 19-0 στην αρχή της αναμέτρησης και έπειτα να καταρρέει.

Σίγουρα, στον ΑΡΗ θα κρατήσουν κομμάτια από την χθεσινή αναμέτρηση, τα οποία θα ήθελαν να εμφανίσουν απέναντι σε ομάδες που είναι περισσότερο στο επίπεδο τους.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X