Μια εικόνα χίλιες λέξεις, Λάζαρε Βορεάδη

από AllAboutARIS

Πέρασαν 16 χρόνια από τη μεγαλύτερη σφαγή στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, κι όμως υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να βγάλουν μία ολόκληρη χώρα… τρελή ή έστω με πρόβλημα στην όραση.

Το 2005 ο ΑΡΗΣ έχασε με το “έτσι θέλω” το Κύπελλο, στον τελικό του “Λίντο” από τον Παναθηναϊκό. Ένας από τους τρεις διαιτητές εκείνης της αναμέτρησης, ο Λάζαρος Βορεάδης, ακόμα και σήμερα επιμένει ότι ο ΑΡΗΣ δεν αδικήθηκε. Είπε ο παλαίμαχος διαιτητής σε συνέντευξή του στο gazzetta.gr:

«Κακή ήταν η διαιτησία. Τα βίντεο υπάρχουν, μπορούνε να τα δούνε, γιατί τιμωρηθήκαμε. Και λέω, δεν ήμουν ο μόνος διαιτητής. ξέρεις ποιοι ήταν οι άλλοι δύο; Ο Κορομηλάς και ο Ταβουλαρέας. Η διαιτησία στην Ελλάδα ήταν με δύο διαιτητές εκείνη τη σεζόν. Και ξαφνικά πάμε να παίξουμε τελικό κυπέλλου στο Λίντο και μας φορτώνουν τρίτο διαιτητή.

Είπα ότι διαιτησία ήταν κακή και ότι έγιναν λάθη. Γι’ αυτό και τιμωρηθήκαμε. Δεν είπα ότι αδικήθηκε ο ΑΡΗΣ. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερη σαν ομάδα από τον ΑΡΗ εκείνα τα χρόνια. Φυσικά όταν λες ότι ήταν μια κακή διαιτησία και νίκησε ο Παναθηναϊκός, όλοι λένε ότι αδικήθηκε ο ΑΡΗΣ. Η διαιτησία ήταν κακή αυτό λέω γι’ αυτό και τιμωρηθήκαμε».

Επειδή μία εικόνα είναι καλύτερη από χίλιες απαντήσεις, παραθέτουμε στον κ. Βορεάδη την παραπάνω φωτογραφία με τα φάουλ του τελικού, σε έναν αγώνα όπου ο ΑΡΗΣ προηγήθηκε μέχρι και με 18 πόντους διαφορά. Για να μην ξεχάσουμε όσα τρομερά είδαμε εκείνη τη μέρα…

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X