Μποχωρίδης: “Ούτε καράτε, ούτε ξύλο – Θέλουμε να είμαστε κυρίαρχοι σε δύναμη και ενέργεια!” (vid)

από Γιώργος Γκάτος

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε για την αντίδραση του ΑΡΗ Midea και την επιστροφή του στις νίκες, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και τις δηλώσεις του Κούρο Σεγκούρα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την τέταρτη νίκη της ομάδας του στο Ελληνικό πρωτάθλημα:

“Ήταν σημαντικές οι απουσίες που είχαμε. Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να παίξουμε όλοι μαζί ως γκρουπ. Είμαστε χαρούμενοι, παρότι ξεκινήσαμε άσχημα. Βγάλαμε ενέργεια, περάσαμε μπροστά αλλά δυστυχώς επιτρέψαμε στη Ρόδο να επιστρέψει στο ματς. Κρατάμε το αποτέλεσμα και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό”.

Για τη κυριαρχία του ΑΡΗ Midea στο ζωγραφιστό, στο πρώτο ημίχρονο:

“Σίγουρα η αντίπαλη ομάδα θα προσαρμοστεί. Εμείς θέλαμε τη ρακέτα ως σημείο αναφοράς. Στο πρώτο ημίχρονο βγήκε περισσότερο, στο Β’ δεν βρήκαμε τις ίδιες λύσεις. Έτσι είναι όλα τα παιχνίδια. Θα πρέπει να διαβάσεις την αντίπαλη άμυνα. Προσαρμόζονται”.

Για τις δηλώσεις του Κούρο Σεγκούρα περί… καράτε-μπάσκετ:

“Σίγουρα δεν είναι δουλειά μου να κρίνω τις δηλώσεις του αντίπαλου προπονητή. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πει ό,τι θέλει. Μπορεί να θέλει να επηρεάσει για τα επόμενα παιχνίδια. Ποιος ξέρεις; Εμείς σίγουρα παίζουμε δυνατά μέσα στο γήπεδο. Αυτή είναι η νοοτροπία μας. Δεν παίζουμε καράτε. Θέλουμε να είμαστε κυρίαρχοι σε δύναμη και ταχύτητα. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας.”

Για την αντίδραση μετά την ήττα από την Κλουζ:

“Σίγουρα ήταν χαμένη ευκαιρία, όταν φτάσαμε τόσο κοντά στο να πάρουμε το παιχνίδι. Όταν παίζεις τόσα συνεχόμενα παιχνίδια, δεν πρέπει να τα αφήνεις να σε επηρεάζουν. Βγάλαμε αντίδραση σήμερα, αυτό που θέλαμε!”

Προτεινόμενα Άρθρα