Νοβίτσκι για Ντόντσιτς: «Παίζει σαν 35χρονος, απίστευτο μπασκετικό IQ»

από AllAboutARIS

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι και ο Λούκα Ντόντσιτς θα είναι για μία ακόμη φορά συμπαίκτες καθώς θα συμμετάσχουν στην ίδια ομάδα στο μεγάλο φιλικό, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στον Γκόραν Ντράγκιτς.

Ο Γερμανός πρώην πρωταθλητής του 2011 με τους Ντάλας Μάβερικς και άλλοτε συμπαίκτης του Σλοβένου σταρ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τρόπο με τον οποίο διαβάζει το παιχνίδι ο πρώην MVP της Euroleague ενώ μάλιστα σχολίασε τον τρόπο παιχνιδιού του, χαρακτηρίζοντάς το σαν αυτό ενός 35χρονου.«Ήταν ο MVP της Euroleague, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα όταν έρχεσαι στο ΝΒΑ. Αμέσως στις προπονήσεις έβλεπες πως βλέπει το παιχνίδι, πως το διαβάζει. Οι πάσες του, το σκοράρισμά του ήταν απλά εξωπραγματικά. Ήταν χαρά για μένα που ήμουν εκεί για την πρώτη του χρονιά, ίσως για να τον βοηθήσω λίγο σε κάποιες ερωτήσεις.

Ειλικρινά, αν τον παρακολουθήσετε, παίζει σαν 35χρονος. Είναι τόσο έξυπνος, απίστευτα έξυπνος, απίστευτο μπασκετικό IQ. Αυτό που βλέπει στο παρκέ, δεν το είδα ποτέ, οπότε δεν μπορώ να του πω “πάσαρε εκεί”. Ξέρει καλύτερα.

Προτεινόμενα Άρθρα