Ο ΑΡΗΣ την Πέμπτη δικαιούται να πάρει πιστοποιητικό!

από AllAboutARIS

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι αποφάσεις για όλες τις ομάδες ΚΑΕ και τις αδειοδοτήσεις τους από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, θα βγουν την Πέμπτη (23/9) κι όχι αύριο.

Αυτό που… κυκλοφόρησε μετά τις δηλώσεις του Αυγενάκη, ότι για τον ΑΡΗ θα ισχύσει το -3, δεν υπάρχει. Κι αυτό διότι δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η απόρριψη για τους Κιτρινόμαυρους ήρθε για εκπρόθεσμη κατάθεσης στοιχείων ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο.

Άρα τα ενδεχόμενα για τον ΑΡΗ είναι τρία:

Α) Να πάρει κανονικά πιστοποιητικό μετά την αίτηση θεραπείας που κατέθεσε. Κι αυτό θα είναι και το δίκιο γιατί κάθε άλλη απόφαση θα είναι απίστευτο σκάνδαλο το οποίο ο ΑΡΗΣ έχει δικαίωμα να προσβάλλει στα διοικητικά δικαστήρια.

Β) Αν η ΕΕΑ αποφασίσει ότι πρέπει να τιμωρηθεί ο ΑΡΗΣ τότε στη χειρότερη περίπτωση που γίνει αυτό θα είναι για εκπρόθεσμη κατάθεση στοιχείων. Άρα αφαίρεση ενός βαμού.

Γ) Αν ισχύσει -3 τότε θα πρόκριται ξεκάθαρα για μία εκδικητική απόφαση της ΕΕΑ μετά τις δηλώσεις του Αρβανίτη κατά του Αυγενάκη και θα αποτελεί μέγα σκάνδαλο και θα θέτει την κυβερνητική παράταξη προ των ευθυνών της απέναντι στον λαό του ΑΡΗ.

Οι παραβάσεις που υπάρχουν άλλες ομάδες είναι πολύ χειρότερες σε σχέση με τις υποτιθέμενες του ΑΡΗ και παρ’ όλα αυτά ακόμα δεν μας έχουν πει αν θα πάρουν άδεια ή όχι. Αν έχουν σκοπό να μαγειρέψουν να ξέρουν πως θα είναι πολύ ξεκάθαρη η οργή που θα αντιμετωπίσουν από τον κόσμο του ΑΡΗ. Οι…υποτιθέμενες παραβάσεις του, τιμωρούνται με -1 και όχι με -3 όπως θέλουν να περάσουν από την Αθήνα όσοι ΑΠΕΚΡΥΠΤΑΝ ΤΑ 14 ΜΠΑΝ ΤΗΣ ΑΕΚ.

Μπορούν επίσης οι…καλά πληροφορημένοι συνάδελφοι να μας πουν για ποιο λόγο δεν έχει πάρει ακόμα άδεια η ΑΕΚ ή ο Ηρακλής;

Για τις δικές τους…παραβάσεις, αν υπάρχουν, τι ποινή προβλέπεται;

Ο ΑΡΗΣ έχει υπογραφές ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕ ΧΡΗΜΑΤΑ. Κύριε Αυγενάκη, κύριε Τζουλάκη ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΛΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΛΚΗΣ!

Τα υπόλοιπα μετά την απόφαση της Πέμπτης…

Προτεινόμενα Άρθρα