Πουλιανίτης στον Libero: «Σε κάθε ματς να ξεπερνάμε τον εαυτό μας» (audio)

από AllAboutARIS

Ο Στέλιος Πουλιανίτης, μία μέρα μετά τον θρίαμβο επί της ΑΕΚ, φιλοξενήθηκε στον Libero 107.4 και την εκπομπή “Pressing”, μιλώντας για τα στοιχεία που τους διακρίνουν ως ομάδα, τον παράγοντα κόσμο αλλά και το πόσο κοντά βρίσκονται οι άνθρωποι του ΑΡΗ στους παίκτες.

Για τον κόσμο: “Όταν το Παλέ έχει τον κόσμο του είναι άλλο γήπεδο, άλλη ατμόσφαιρα. Μας βοήθησαν πολλοί εχθές, είναι δύσκολη η συνθήκη με τον κορονοϊό, χαιρόμαστε που επιστρέφουν σταδιακά.”

Για το ρόστερ και τις φετινές νίκες: “Είναι δύσκολο να επιλέξω τη σπουδαιότερη νίκη. Είναι όλες σημαντικές, πηγαίνουμε κάθε εβδομάδα προετοιμασμένοι για το καλύτερο.”

Για τη δική του απόδοση και αυτοπεποίθηση: “Συμβαίνει αυτό στον αθλητισμό, τρεις φορές τραυματίστηκα και έχασα το ρυθμό μου. Ωστόσο μας βοηθούν πολύ στην ομάδα, οι προπονητές, οι συμπαίκτες και μπαίνουμε πιο γρήγορα ξανά στο παιχνίδι.”

Για το ομαδικό κλίμα: “Δεν χρησιμοποιούμαι δικαιολογίες για τις απουσίες. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας για να έρθουν οι νίκες. Ο ένας νοιάζεται για τον άλλο, δεν φαίνεται εύκολα αυτό στον κόσμο αλλά σε εμάς συμβαίνει και είμαι χαρούμενος γι’αυτό.”

Για το χθεσινό ματς: “Το μότο που έχουμε είναι να χρησιμοποιούμε όλη μας την ενέργεια. Βασιζόμαστε εκεί και αυτό μας βοηθάει να καλύψουμε άλλα μειονεκτήματα.”

Για την βαθμολογία: “Μας χαροποιεί το αποτέλεσμα βάσει δυσκολιών και η θέση που έχουμε. Δεν έχει τελειώσει ακόμα κάτι αλλά συνεχίζουμε με θετική διάθεση.”

Για τον Καστρίτη: “Είναι ήρεμος προπονητής σε όλα, μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και μας δίνει σιγουριά.”

Για τη νέα φουρνιά του ΑΡΗ: “Ο κόσμος δεν το βλέπει αλλά υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα που βοηθούν πολύ αυτά τα παιδιά. Τους αγαπάνε, τους στηρίζουν και αυτό έχει αποτέλεσμα στο γήπεδο. Περνάμε ωραία στην ομάδα, είμαστε παρέα και είναι σημαντικό για έναν νεαρό.”

Σε διπλό με τον πατέρα του ποιος θα κέρδιζε: “Αν παίξουμε μονό δεν με κερδίζει, αν κάνουμε σουτ δυσκολεύουν τα πράγματα…”.

Προτεινόμενα Άρθρα