Πρεμιέρα δεύτερου γύρου με μάχη στην Αθήνα!

από Γιώργος Γκάτος

Ο δεύτερος γύρος ξεκινάει για τον ΑΡΗ (AllAboutARIS Live, ΕΡΤ3, Libero 107,4) και με το καλημέρα… μπαίνει στα βαθιά, αφού θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (30/1 – 19:45) στο “Νίκος Γκάλης” των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Οι “Κιτρινόμαυροι” ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο με πέντε νίκες και θέλουν να παρουσιάσουν εξίσου καλή εικόνα και στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Μάλιστα, η μια εκ των πέντε νικών, ήρθε κόντρα στον Παναθηναϊκό, όταν και έγινε η τεράστια έκπληξη στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφού ο ΑΡΗΣ στο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ με 19 πόντους.

Αγωνιστικά υπάρχει η απουσία του Γιάννη Σιδηροηλία, που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής και θα λείψει από το παιχνίδι του ΟΑΚΑ, όπως και ο Σταύρος Σχίζας που συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Από την άλλη, ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του Παναθηναϊκού στο παρκέ, αφού η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Πριν από δύο 24ωρα, το βράδυ της Παρασκευής, υποδέχθηκαν και κέρδισαν την Μπασκόνια για λογαριασμό της Ευρωλίγκας.

Παναθηναϊκός-ΑΡΗΣ

Ώρα: 19:45

Τηλεοπτική μετάδοση: ΕΡΤ3

Διαιτητές: Κάρδαρης-Ζακεστίδης-Κωνσταντινίδου

 

Προτεινόμενα Άρθρα