Νέα αρχή για καλύτερη συνέχεια!

από AllAboutARIS

Ο Άρης ψάχνει «εδώ και τώρα» νίκη στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού, για να αρχίσει να κλείνει τις πληγές του. Με 0% γκανιότα ο αγώνας από την Interwetten.gr, μαζί με πάνω από 160 ειδικά στοιχήματα για όλα τα γούστα.

Τραυματικός αποδείχθηκε ο πρώτος μήνας του 2022 για τον Άρη. Σε πέντε παιχνίδια, οι Κίτρινοι αγνοούν τη νίκη (τρεις ισοπαλίες – δύο ήττες), χωρίς μάλιστα να έχουν πετύχει ούτε γκολ (!), με αποτέλεσμα να χάσουν πολύτιμο έδαφος στη Super League Interwetten και να αποκλειστούν στα προημιτελικά του Κυπέλλου από την Λαμία.

Ο Παναιτωλικός είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ελλάδα, διεκδικεί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Άρης θα ψάξει στην έδρα του (Κυριακή 30/01, 15:00) το απαραίτητο «διπλό» που θα αλλάξει την αρνητική δυναμική του Ιανουαρίου.

Η Interwetten.gr, πάντα σε ρόλο ιδανικής συμπαίκτριας, προσφέρει με 0% γκανιότα την αναμέτρηση του Αγρινίου, σε συνδυασμό βεβαίως με 167 ειδικά στοιχήματα με σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και ξεχωριστά Combo bets.

Στο (πολύ ελκυστικό) 2,10 η νίκη του Άρη στο «σπίτι» του Παναιτωλικού, με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά να προσφέρεται με απόδοση 3,00 ως σκόρερ σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, πάντα από την Interwetten.gr, ώστε να σπάσει το πρωτοφανές σερί «ξηρασίας» της ομάδας.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζουν πάντα τα Combo bets της Interwetten.gr, τα οποία προσφέρουν ελκυστικές επιλογές και υψηλά κέρδη. Στο 7,30 ο εξής συνδυασμός: Να νικήσει ο Άρης, να σημειωθούν πάνω από 2,5 γκολ συνολικά και να εκτελεστούν πάνω από 8,5 κόρνερ συνολικά.

Εκτός από τον αγώνα του Άρη, η Interwetten.gr προσφέρει με 0% γκανιότα και τις εξής αναμετρήσεις; Αίγυπτος – Μαρόκο (30/01, 17:00), ΑΕΚ – Βόλος (30/01, 17:15), ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (30/01, 19:30) και Σενεγάλη – Ισημερινή Γουινέα (30/01, 21:00).

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προτεινόμενα Άρθρα