Πρόωρο τέλος με Μάιλς, ζήτησε να φύγει λόγω μη προσαρμογής

από Σταμάτης Μουρελής

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε με τον Μάικ Μάιλς ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του allaboutaris.gr πριν δύο ημέρες ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα του ΑΡΗ, τονίζοντας πως έχει πρόβλημα προσαρμογής στην νέα πραγματικότητα και στην νέα του ζωή εκτός Η.Π.Α. Ο 22χρονος Αμερικανός ο οποίος για πρώτη φορά κάνει το ταξίδι στην Ευρώπη, από τις πρώτες του ημέρες στην Θεσσαλονίκη έδειχνε κάποια προβληματική συμπεριφορά και στο Καρπενήσι το πρόβλημα διογκώθηκε με αποτέλεσμα ο ίδιος να ζητήσει να φύγει από την ομάδα. Μάλιστα δεν έδινε το παρών στις προπονήσεις, κάθε φορά με διαφορετική δικαιολογία.
Αυτό βέβαια δημιουργεί πρόβλημα στον Γιάννη Καστρίτη ο οποίος προσπάθησε να τον πείσει να αλλάξει άποψη και να προσπαθήσει, από την άλλη ήδη ψάχνει την αγορά για πιθανό αντικαταστάτη προκειμένου να είναι έτοιμος.
Ο Αμερικανός όμως αντί να προσπαθήσει, επέμεινε να φύγει και σύμφωνα με την ΚΑΕ υπήρξε επαφή προκειμένου να αποχωρήσει από το Καρπενήσι για προσωπικούς λόγους.
Η εξέλιξη αυτή ομολογουμένως προκάλεσε εκνευρισμό στους «κίτρινους» για την συμπεριφορά του Αμερικανού, τον οποίο ο ΑΡΗΣ Midea περίμενε για αρκετές ημέρες παρά την συμφωνία που υπήρχε, μήπως και βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ κάτι που δεν έγινε.
Πρόκειται ουσιαστικά για μία περίπτωση ανάλογη του Τζάρον Κάμπερλαντ ο οποίος είχε έρθει πριν 3 χρόνια στον ΑΡΗ, ήρθε στην Θεσσαλονίκη και σε λιγότερο από μία εβδομάδα ζήτησε να αποχωρήσει επειδή δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στην νέα του ζωή στην Ελλάδα.
Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, ήδη ο Γιάννης Καστρίτης έχει βρει τον παίκτη και δεν αποκλείεται εντός 24 ωρών και ανακοίνωση. Πάντως το συμβόλαιο του Μάιλς παραμένει σε ισχύ αυτή την στιγμή.

Προτεινόμενα Άρθρα