Πρώην του ΑΡΗ ανανέωσε με τον Πανερυθραϊκό

από AllAboutARIS

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Κυριακής (18/08) ο Πανερυθραϊκός, γνωστοποίησε πως ήρθε σε συμφωνία με τον άλλοτε παίκτη του ΑΡΗ, τον Γιάννη Αθηναίου, για ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο πολύπειρος καλαθοσφαιριστής εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας στα μέσα της προηγούμενης σεζόν, ολοκληρώνοντας την χρονιά με 12,8 πόντους, 4 ριμπάουντ και 6,5 ασίστ κατά μέσο όρο σε 21 εμφανίσεις στην Elite League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού:
«Συνεχίζει μαζί μας ο πολύπειρος γκαρντ!
Η διοίκηση του Πανερυθραϊκού ΑΣ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος και την νέα σεζόν θα είναι κάτοικος του Κλειστού «Στέλιος Καλαϊτζής».

Ο πολύπειρος γκαρντ (1-2, 1.94), διεθνής σε 26 αγώνες με την Εθνική Ομάδα, που ήρθε στα μέσα της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου να ενισχύσει την ομάδα μας και αποτέλεσε καταλυτικό παράγοντα στην πορεία μας στην Elite League, που έκλεισε με επίτευξη των στόχων μας, θα παραμείνει και για την προσεχή αγωνιστική περίοδο στην Νέα Ερυθραία.

Ο Γιάννης, που στη διάρκεια της καριέρας του κατάφερε να γίνει ο πρώτος Ελληνας μπασκετμπολίστας, που αγωνίζεται στους πέντε μεγάλους του αθλήματος (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Αρης, ΠΑΟΚ), αποφάσισε να φορέσει την φανέλα της ομάδας μας τη σεζόν 2023-2024, ερχόμενος στην Elite League, όπου σημείωσε κατά μέσο όρο 12.8 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ και 6.5 ασίστ σε 21 εμφανίσεις, όπου υπήρξε καθοριστικός, συνεχίζοντας να βρίσκεται στο δυναμικό του Πανερυθραϊκού.

Στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την ανανέωση της συνεργασίας μας, ο Γιάννης Αθηναίου ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω σον Πανερυθραϊκό και την νέα χρονια. Ο σεβασμός και η αλληλοεκτίμηση με τους ανθρώπους της ομάδας ήταν οι λόγοι που δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να ληφθεί η απόφαση να συνεχίσουμε μαζί και τη νέα χρονιά. Ανυπομονώ να μπούμε στο γήπεδο για να βάλουμε τις βάσεις για μια πετυχημένη ιστορική χρονια για το σύλλογο που κλείνει τα 50 χρόνια ιστορίας του. Σας περιμένουμε όλους διπλα μας!».

Ευχόμαστε στον Γιάννη μια σεζόν με υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την φανέλα του Πανερυθραϊκού!».

Προτεινόμενα Άρθρα