Πρώτος στην λίστα για παραμονή ο Σανόγκο

από AllAboutARIS

Ο Ίσμαελ Σανόγκο είναι χωρίς αμφιβολία η ευχάριστη έκπληξη του φετινού ΑΡΗ, ένας παίκτης ο οποίος προσφέρει αρκετά μέσα στο παρκέ, σε τομείς που δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά στα στατιστικά. Ο Ιβοριανός έχει φέτος σε 18:38 λεπτά συμμετοχής 5,7 πόντους και 5,1 ριμπάουντ, με 50% στα δίποντα (30/60). Νούμερα ικανοποιητικά για έναν παίκτη που προέρχεται από τον πάγκο και του οποίου η βασική αποστολή είναι η αμυντική του παρουσία και η ενέργεια του.
Ο Γιάννης Καστρίτης εισηγήθηκε την παραμονή του, ανεξάρτητα από το θέμα του Έλληνα τεχνικού, ενώ και η διοίκηση έχει θετική εικόνα για τον Ιβοριανό, πιστεύοντας πως μπορεί να βοηθήσει στο μέλλον.
Αναμένεται λοιπόν να ξεκινήσουν επαφές για την επέκταση της συνεργασίας, με μία αύξηση στο κασέ του, προκειμένου να κλείσει σύντομα η συμφωνία και ένα βασικό κομμάτι για την νέα σεζόν.
Ο Σανόγκο από την πλευρά του σε πρώτη φάση είναι θετικός στην παραμονή του, μιας και είδε σημαντική βελτίωση στο παιχνίδι του, ενώ η συνεργασία του με το κλαμπ ήταν άριστη.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X