Ρουσιαμάνης: “Συζητάμε με FIBA, προπονητή και παίκτες – Αυτά ισχύουν με τους πιστωτές”

από AllAboutARIS

Το μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Αχιλλέας Ρουσιαμάνης, τοποθετήθηκε στη συνέντευξη τύπου για τις συζητήσεις με FIBA, προπονητή, παίκτες και τους πιστωτές.

Αναλυτικά:

Για το αγωνιστικό, η ομάδα ήδη προετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά. Συζητάμε με τη FIBA για τους ομίλους. Έχουμε κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τον προπονητή και κάποιους παίκτες.

Για τις εκχωρήσεις της νέας περιόδου, έχουν να κάνουν με τον Βλάντι Νταγκίσεβιτς, τον Τάντιγια και άλλους πιστωτές που περιμένουν στη σειρά. Άμεσα τελειώνουμε και το θέμα του κ. Πρίφτη. Με τους δύο ξένους που ανέφερα, η ομάδα δεν θα κινδυνεύει με ban από εδώ και πέρα. 

Για να καταλάβουν κάποιοι πόσο προσπαθούμε, θέλω να αναφερθώ στην ΑΜΚ. Τον τελευταίο χρόνο δεν έδινα συγκεκριμένη απάντηση για να προστατεύσουμε την ομάδα. Παρότι το γήπεδο γέμισε, η ΑΜΚ ήταν μία αποτυχία. Μπήκαν περίου 85 χιλιάδες και οι 60 από ανθρώπους που έτσι κι αλλιώς στηρίζουν την ΚΑΕ. Δεν θέλαμε να φανεί ότι υπάρχει αδυναμία ή μη στήριξη, για αυτό δεν βγάλαμε αυτά τα στοιχεία.

Ολοι αντιλαμβάνονται την προσπάθεια που έχει γίνει, πού πάνε τα χρήματα που έχουν βάλει. Εμείς φρύγουμε εάν εμφανιστεί κάποιος. Ο ρόλος μας είναι να βοηθήσουμε στην εξυγίανση του ΑΡΗ. Μέχρι την επόμενη χρονιά πιστεύω θα εξοφλήσουμε τις οφειλές προς τρίτους, ώστε η ομάδα να γίνει ανταγωνιστική, να μην έχει παλιές αμαρτίες και να γίνει προσιτή προς επενδυτές που θέλουν να επενδύσουν στο μπάσκετ του ΑΡΗ.”

Φωτογραφία: Megapress

Προτεινόμενα Άρθρα