Σακίλ για Ρόντμαν: «Ερχόταν 40 λεπτά καθυστερημένος και έπαιρνε 25 ριμπάουντ» (vid)

από AllAboutARIS

Ο Ντένις Ρόντμαν υπήρξε αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους, αλλά και από τους πλέον εκκεντρικούς σταρ στην ιστορία του NBA.
Αυτό ακριβώς επιβεβαίωσε και ο Σακίλ Ο’ Νιλ, ο οποίος μίλησε για τις ιδιαιτερότητες της συνύπαρξης με τον «Worm» στους Λος Άντζελες Λέικερς, συζητώντας στο προσωπικό του podcast με τον Άλεν Άιβερσον.

 

 

«Η συνάντηση της ομάδας (σ.σ πριν από έναν αγώνα) θα ήταν στις 17:30 και αυτός ο τύπος θα ερχόταν 40 λεπτά καθυστερημένος τρώγοντας κοτόπουλο και ρύζι, χωρίς να δίνει καμία σημασία γύρω του. Μετά, κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα πήγαινε να κάνει ένα κρύο ντους, εμείς θα είχαμε βγει ήδη για ζέσταμα, αυτός θα ερχόταν μετά και θα έπαιρνε 25 ριμπάουντ», ανέφερε αναλυτικά ο σπουδαίος παλαίμαχος σέντερ.
Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις… εξωγηπεδικές συνήθειες του Ρόντμαν, οι οποίες πολλές φορές έρχονταν και αμέσως μετά τους αγώνες. «Ενώ βρωμούσε (σ.σ. από τον αγώνα), έβαζε τα ρούχα του, πήγαινε στο κλαμπ και είχε τις πιο όμορφες γυναίκες που έχω δει στη ζωή μου.
Εγώ σκεφτόμουν “ο τύπος βρωμάει σαν σκουπίδια και έχει δίπλα του μοντέλα στα κλαμπ”. Και παραδέχομαι πως κι εμένα μου άρεσαν τα πάρτι, αλλά δεν είχα ξαναδεί ποτέ μου αυτά που είδα από τον Ντένις Ρόντμαν», είπε αναλυτικά.
Δείτε βίντεο:

Προτεινόμενα Άρθρα