Σπάχια: «Το ποδόσφαιρο έχει τον Μουρίνιο, εμείς τον Καμπόκλο»

από AllAboutARIS

Το «φαινόμενο» Μπρούνο Καμπόκλο προσπάθησε να εξηγήσει ο Νέβεν Σπάχια, προπονητής της Βενέτσια, αντιπάλου του ΑΡΗ στους ομίλους του Eurocup, ο οποίος περίμενε τον Βραζιλιάνο πάουερ φόργουορντ στην Ιταλία, αλλά εκείνος παράτησε την ομάδα και βρέθηκε στο Βελιγράδι και την Παρτίζαν.

Ένα χρόνο αργότερα μάλιστα άφησε και τους Σέρβους και υπέγραψε στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τόσο η Βενέτσια, όσο και η Παρτίζαν ήθελαν να λύσουν τις διαφορές τους δικαστικώς, τελικά η αποζημίωση προς τους δυο συλλόγους που εγκατάλειψε έδωσε τη λύση.

«Είναι ξεχωριστός. Το ποδόσφαιρο έχει τον Ζοσέ Μουρίνιο, εμείς τον Καμπόκλο» υποστήριξε με δηλώσεις του ο Νέβεν Σπάχια.

Και συμπλήρωσε: «Τι να πω; Προσωπικά είμαι επιεικής με τον Καμπόκλο. Πήρα την απόφαση του Μπρούνο προσωπικά από τότε που δουλέψαμε μαζί στο Μέμφις. Όταν ήρθε στο Μέμφις, τον βοήθησα να έρθει να ζήσει μαζί μου στο ίδιο τετράγωνο, στο ίδιο κτίριο. Ήμασταν πολύ δεμένοι και κατά κάποιο τρόπο, η γνωριμία μου μαζί του τον βοήθησε να υπογράψει στη Βενέτσια».

Στη συνέχεια ο Νέβεν Σπάχια αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Καμπόκλο από τη Βενέτσια, όπου εξήγησε γιατί θεωρεί πως ο Βραζιλιάνος δεν μπορεί να αγωνιστεί στο ΝΒΑ παρότι έχει θέση.
«Νομίζω ότι είναι παίκτης εξαιρετικής ποιότητας, νομίζω ότι είναι παίκτης του NBA, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι στο ΝΒΑ εξαιτίας αυτών των περιστατικών. Δεν νομίζω ότι είναι κακός άνθρωπος. Απλώς, αυτά είναι παιδικές ασθένειες, θα το έλεγα έτσι, δεν ξέρω πώς μπορεί κάποιος να επιτρέψει στον εαυτό του να κάνει κάτι τέτοιο σε αυτό το επίπεδο» αναφερόμενος φυσικά στα τερτίπια του Μπρούνο Καμπόκλο, ο οποίος παράτησε στα «κρύα του λουτρού» αρχικά τη Βενέτσια και στη συνέχεια την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πριν από τους τελικούς του πρωταθλήματος στη Σερβία.

Πηγή: sportal.gr

Προτεινόμενα Άρθρα