Στη Πάτρα για το κυνήγι της τέταρτης θέσης!

από Γιώργος Γκάτος

Το πιο σημαντικό – μέχρι το επόμενο – παιχνίδι για τον τρίτο γύρο της Stoiximan Basket League είναι προ των πυλών για τον ΑΡΗ Midea, αφού ταξίδεψε στη Πάτρα για να τα δώσει όλα κόντρα στον Προμηθέα (Novibet AllAboutARIS TV LIVE Streaming, AllAboutARIS.gr LIVE, ΕΡΤ3 – 17:15)  και να τον πιάσει στις νίκες.

Η εμφάνιση των “Κιτρινόμαυρων” στο Σ.Ε.Φ. ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακή για πάνω από 35 λεπτά. Ένας πιεστικός ΑΡΗΣ, με ευστοχία πίσω από τα 6,75 και με την ήττα να έρχεται οριακά (85-77), γιατί ο Ολυμπιακός εκτέλεσε 30 ολόκληρες βολές περισσότερες (39-9).

Διαφοροποιήσεις δεν υπάρχουν στην αποστολή, παρότι ο Ρομπέρτο Γκάλινατ πλησίασε αρκετά στην επανεμφάνιση του (η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα).

Ως εκ τούτου, η απόφαση για το ποιος ξένος θα κοπεί θα παρθεί την τελευταία στιγμή, καθώς η ομάδα ταξίδεψε στη Πάτρα με 13 παίκτες.

Ο ξεκούραστος Προμηθέας (13-9), μετά την αναβολή του αγώνα του με τον Παναθηναϊκό, ταξίδεψε στη Μάλαγα και ηττήθηκε από την ομώνυμη ομάδα στο πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής σειρά του BCL.

Τηλεοπτική μετάδοση: ΕΡΤ3

Διαιτητές: Παπαπέτρου, Κατραχούρας, Χριστινάκης

Προτεινόμενα Άρθρα