Πρώτη “πρόβα” και ευκαιρία για αντίδραση!

από Νίκος Παπαδόπουλος

ΑΡΗΣ και Παναθηναϊκός κοντράρονται για πρώτη φορά αφού διαμορφώθηκε το ζευγάρι του φετινού Κυπέλλου Ελλάδος!

Οι δύο φιναλίστ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις 19:30 (Novibet AllAboutARIS TV LIVE, AllAboutARIS.gr, NS Prime) για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ, σε μία πρώτη “πρόβα” τελικού αλλά κάτω από πολύ διαφορετικές συνθήκες.

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν νίκη και καλή εμφάνιση μετά το “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, απέναντι σε ένα “τριφύλλι” που παίζει ξανά τα ρέστα του ώστε να παραμείνει ζωντανό στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ.

ΑΡΗΣ: Δίχως εκπλήξεις και με νέα πρόσωπα οι επιλογές του Μάντζιου

Οι Παναγίδης και Ντουκουρέ είναι τα νέα πρόσωπα στην αποστολή των “κιτρινόμαυρων”, με τον Πάρντο να μένει εκτός σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Εκτός για ακόμη ένα παιχνίδι και ο Φραν Βέλεθ, ο οποίος είναι το μοναδικό όνομα στο ιατρικό δελτίο.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Durasek, Doukoure, Manu Garcia, Suleymanov, Saverio, Zamora, Loren Moron, Ansarifard, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Νοκ-άουτ την τελευταία στιγμή ο Κώτσιρας

Ο Έλληνας μπακ ήταν το πρόβλημα για τον Φατίχ Τερίμ πριν το φινάλε της προετοιμασίας του “τριφυλλιού”, μένοντας έξω λόγω ίωσης.

Ο Σπόραρ από την άλλη επέστρεψε από τον τραυματισμό του και ταξίδεψε με την αποστολή στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα εκτός έμειναν και οι Γερεμέγιεφ, Αϊτόρ, Σένκεφελντ, όπως και οι γνωστοί τραυματίες, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν, που ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Η ταυτότητα του αγώνα

4η αγωνιστική πλέι οφ Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

19:30, Novasports

Διαιτητής: Αλεξάνταρ Στάβρεφ (Σκόπια)

Βοηθοί: Ντέγιαν Κονσταντίνοφ (Σκόπια), Γκότσε Πετρέσκι (Σκόπια)

4ος: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)

VAR: Ιβανμ Μπέμπεκ (Κροατία)

Βοηθός VAR: Βασίλης Νικολακάκης (Λασιθίου)

Προτεινόμενα Άρθρα