Τα ανοιχτά μέτωπα και οι λύσεις

από Γιώργος Γκάτος

Η προετοιμασία στο Καρπενήσι ολοκληρώθηκε και ο ΑΡΗΣ Midea επέστρεψε στη βάση του χθες το απόγευμα. Οι παίκτες θα ξεκουραστούν σήμερα αλλά ο Γιάννης Καστρίτης έχει αρκετή δουλειά.

Εκτός από το θέμα του «πενταριού» που τρέχει και σύμφωνα με τον προγραμματισμό υπήρχε η πιθανότητα να τραβήξει χρονικά, προέκυψε τόσο ζήτημα με τον Νέιτ Λαζέφσκι, όσο και με τον Μάικ Μάιλς και μια θέση στα γκαρντ.

Το σαφάρι για «πεντάρι» αποδεικνύεται ακριβό σπορ. Οι επιλογές στην αγορά είναι λίγες και… πανάκριβες. Οι στόχοι του Έλληνα τεχνικού έχουν εντοπιστεί εδώ και καιρό, οι συζητήσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό αλλά ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία.

Το μέτωπο του Νέιτ Λαζέφσκι είναι ανοιχτό, αν και τις τελευταίες ώρες όλα δείχνουν πως όλες οι πλευρές συγκλίνουν προς το χειρουργείο. Αν συμβεί αυτό, ο Γιάννης Καστρίτης θα κληθεί να προσαρμόσει τα πλάνα δίχως τον 25χρονο για το επόμενο δίμηνο, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Η αντικατάσταση του παίκτη δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς θα πρέπει να εντοπιστεί ένα τεσσάρι με υψηλό ποσοστό στο τρίποντο και όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, όπως τα θέλει ο Έλληνας τεχνικός.

Τέλος, παραμένει το θέμα του Μάικ Μάιλς στο προσκήνιο, μετά την αποχώρηση του από την προετοιμασία. Ο ΑΡΗΣ Midea έχει εντοπίσει τους στόχους του για τα γκαρντ και τώρα που γύρισαν άπαντες στη Θεσσαλονίκη, καλούνται να πάρουν αποφάσεις για το πώς θα διαχειριστούν την περίπτωση του 21χρονου.

Προτεινόμενα Άρθρα