Τολιόπουλος: “Στεναχωριέμαι που ο ΑΡΗΣ τερμάτισε 8ος – Δεν έχω μιλήσει για τη νέα σεζόν” (vid)

από Γιώργος Γκάτος

O Βασίλης Τολιόπουλος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τον ΑΡΗ και μετακόμισε στη 2η κατηγορία της Γαλλίας, όπου με η φανέλα της Μπουλαζάκ δίνει μάχη για την άνοδο.

Ο Έλληνας γκαρντ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Τζάμπολ” της ΕΡΤ, όπου μίλησε για τις εμπειρίες του εκεί και τη σεζόν που προηγήθηκε με τη φανέλα του ΑΡΗ.

Αναλυτικά:

Για τη παρουσία του στη Γαλλία και τη συμμετοχή του στη δεύτερη κατηγορία:

“Υπάρχουν σειρές 2-9 στα πλέι οφ και τώρα είμαστε στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος. Προχθές είχαμε το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας, όπου για 38 λεπτά ήμασταν μπροστά και τελικά χάσαμε. Το επίπεδο είναι όπως το περίμενα. Αθλητικοί και καλοί παίκτες, με γεμάτα γήπεδα και εξαιρετικές εγκαταστάσεις”

Για την ανανέωση του ΑΡΗ με τον Γιάννη Καστρίτη και μια ενδεχόμενη επιστροφή του:

“Είμαι ανοιχτός σε συζητήσεις. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, ούτε με τον ατζέντη μου. Είμαι τώρα στη Μπουλαζάκ και προσπαθώ με την ομάδα για την άνοδο. Δε σκέφτομαι κάτι άλλο. Όταν γυρίσω με το καλό, θα ακούσω τις ομάδες που ενδεχομένως θέλουν να μιλήσουν μαζί μου και σίγουρα και τον ΑΡΗ που ήταν η ομάδα μου φέτος”.

Για τη φετινή του πορεία με τα “Κιτρινόμαυρα”:

“Κάναμε ένα καλό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι η ομάδα μου άξιζε σίγουρα μια καλύτερη θέση από την 8η που τερματίσαμε. Χάσαμε 2-3 παιχνίδια στο τέλος, εκ των οποίων αν κερδίζαμε 1 θα ήμασταν στη 5η θέση. Θα μιλούσαμε πολύ διαφορετικά αν παίζαμε παιχνίδια στα πλέι οφ με άλλη ομάδα. Πιστεύω ότι η ομάδα ήταν πολύ καλή, ανταγωνιστική με όποιον αντίπαλο κι αν είχε. Πραγματικά στεναχωριέμαι που η ομάδα τερμάτισε 8η αντί να τερματίσει εκεί που έπρεπε”.

 

Φωτογραφία: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X