Το δεκαπενθήμερο που κρίνει την Ευρώπη

από Γιώργος Γκάτος

Τα πρωταθλήματα πλησιάζουν σιγά-σιγά στο τέλος τους, οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν ολοκληρωθεί και αρχίζει η σχηματοποίηση του παζλ των όσων θα συμμετάσχουν και τη νέα σεζόν.

Και αν το “αν” είναι πολλές φορές δεδομένο, το πού είναι ερωτηματικό για πολλές ομάδες φέτος πανευρωπαϊκά. Με σημαντικές αλλαγές να είναι στο προσκήνιο για τις επόμενες σεζόν, υπάρχει μια πανευρωπαϊκή κινητικότητα.

Για λόγους που έχουν αναλυθεί ξανά, ο ΑΡΗΣ είναι αναγκασμένος να περιμένει Περιστέρι, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Προμηθέα για το Basketball Champions League, ενώ η συμμετοχή στο Eurocup… αρχίζει από άλλη βάση.

Αυτό που έχουν σίγουρα στο μυαλό τους οι “Κιτρινόμαυροι” είναι το να είναι προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο, κάνοντας όλες τις κινήσεις.

Είτε αυτές είναι τα απαραίτητα έγγραφα, είτε είναι… σαφάρι χορηγιών/ιδιωτών για τη συμμετοχή της ομάδας στο Eurocup, όπου τα έξοδα αυξάνονται κατακόρυφα και θα χρειαστεί σωστή οργάνωση προκειμένου η ομάδα να μην αντιμετωπίσει προβλήματα.

Μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν όλα τα παραπάνω ζητήματα και ο ΑΗΡΣ να έχει κάτι “χειροπιαστό” ώστε να χτίσει ανάλογα το ρόστερ του.

Φωτογραφία: Megapress

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X