Τολιόπουλος: «Στόχος να κερδίζει η ομάδα, όχι να πετυχαίνω πόντους» (vid)

από AllAboutARIS

Ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ για την δική του εκπληκτική εμφάνιση με τους 38 πόντους και την ήττα του ΑΡΗ από το Περιστέρι.
Αρχικά τόνισε: «Δεν υπάρχει κάτι που νιώθεις από την αρχή, να βάλεις 40 πόντους. Δεν περίμενα ποτέ πως θα πετύχαινα τόσους πόντους, ήξερα πως μπορώ να βάλω 25-30 πόντους ίσως. Αλλά είμαι στεναχωρημένος γιατί χάσαμε. Στο τρίτο δεκάλεπτο είχε βρει ρυθμό κι έβαζα τα τρίποντα».
Για την στιχομυθία με τον Βασίλη Σπανούλη είπε: «Είναι το είδωλο μου, ήμουν χαρούμενος που έκανα μία τέτοια εμφάνιση και ήταν κι αυτός στο παρκέ. Μου είπε συγχαρητήρια, τίποτα παραπάνω».
Συνεχίζοντας τόνισε: «Μου δίνει κίνητρο το γεγονός πως έχω δύο καλά παιχνίδια ου βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει το ένα και να έρθει κοντά σε μία νίκη και στο δεύτερο. Αλλά στόχος είναι να κερδίσει η ομάδα και όχι να πετύχω πόντους».
Για τα όσα του έχουν καταλογίσει τα προηγούμενα χρόνια όσον αφορά την αμυντική του παρουσία είπε: «Έχω ακούσει διάφορα, πως δεν παίζω άμυνα και μόνο σκοράρω. Ήθελα να έρθω στον ΑΡΗ με έναν προπονητή που παίζει κυρίως άμυνα για να δείξω πως μπορώ να κάνω κι άλλα πράγματα, έχω δυναμώσει και μπορώ να παίξω άμυνα».
Επίσης πρόσθεσε: «Η αντιπαλότητα πάντα θα υπάρχει με τον ΠΑΟΚ, είναι δύσκολο για έναν παίκτη να πάρει το αντίθετο… μονοπάτι. Αλλά ήμουν και παλιότερα στον ΑΡΗ, με τον ίδιο προπονητή και μου ήταν εύκολο να πω ναι».
Για την Εθνική είπε: «Θα το ήθελα αλλά μέχρι τον Φεβρουάριο έχει πολύ ακόμα. Πρέπει να έχω διάρκεια τις εμφανίσεις μου, δεν νομίζω πως πρέπει να κληθώ από δύο παιχνίδια. Αλλά είναι στόχος η κλήση στην Εθνική».

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα