Το “βάρος” στον Κάουαν και οι επιλογές στα γκαρντ

από Γιώργος Γκάτος

Η “κακοδαιμονία” χτύπησε για ακόμα μια φορά την πόρτα του ΑΡΗ, αφού ο Ολιβιέ Χάνλαν υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και το αποτέλεσμα έδειξε θλάση πρώτου βαθμού. Μπορεί το εύρημα να μην είναι ανησυχητικό, όμως ο Καναδός γκαρντ θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο (19/3 -17:00), την ίδια ώρα που κάνει αγώνα δρόμου για το παιχνίδι απέναντι στον Προμηθέα (27/3 – 20:00).

Ο πρώτος που θα κληθεί να μπει στα “παπούτσια” του Ολιβιέ Χάνλαν, είναι ο Άντονι Κάουαν. Ο 24χρονος γκαρντ είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του ΑΡΗ στα τελευταία τρία παιχνίδια, μετρώντας 23 πόντους και 4 ασίστ ανά παιχνίδι. Αναμένεται να πάρει ακόμα περισσότερες προσπάθειες στο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Αθήνας.

Την ίδια στιγμή, ο Όμηρος Νετζήπογλου προέρχεται από το καλύτερο του φετινό παιχνίδι και αναμένεται να αποτελέσει τον δεύτερο πυλώνα του ΑΡΗ στα γκαρντ. Ο 19χρονος που συνήθως σκαρφαλώνει στη θέση “3” όταν αγωνίζονται οι Κάουαν-Χάνλαν, αναμένεται να κατηφορίσει στο “2”.

Σημαντικές βοήθειες στο παιχνίδι προετοιμάζεται να προσφέρει και ο Στέλιος Πουλιανίτης, που θα δει τον χρόνο του να αυξάνεται κατακόρυφα. Ο Έλληνας γκαρντ, επέστρεψε και ανεβάζει κι άλλο ρυθμούς μετά την σχεδόν μηνιαία αποχή του από το παρκέ, λόγω της περιπέτειας με την ίωση του.

Τέλος, μεταξύ της θέσης “2” και “3” θα κινηθούν και οι Γιάννης Σιδηροηλίας – Έρικ Λόκετ, με τον νεαρό φόργουορντ όμως να προέρχεται από χειρουργείο, οπότε η διαχείριση του είναι δεδομένη από τον Γιάννη Καστρίτη,

Προτεινόμενα Άρθρα