Το παρασκήνιο της παραμονής του Σανόγκο

από Γιώργος Γκάτος

Ο Ίσμαελ Σανόγκο ετοιμάζεται να φορέσει τα “Κιτρινόμαυρα” και τη σεζόν 2023-24.

Και αυτό φαινόταν ως η πιο πιθανή εξέλιξη όλο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η κίνηση που “σφράγισε” τη παραμονή του Ιβοριανού στη Θεσσαλονίκη είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Καστρίτη.

Να τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ο Ίσμαελ Σανόγκο έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με τη συνεργασία που είχε τόσο με τους ανθρώπους του ΑΡΗ, όσο και στο αγωνιστικό τμήμα.

Η δηλωμένη επιθυμία του ΑΡΗ να τον διατηρήσει στο ρόστερ του, έβαλε σε πρώτη προτεραιότητα για τον παίκτη τον Αυτοκράτορα.

Όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα, υπήρξαν έντονες κρούσεις για τον 27χρονο, αλλά δε μπήκε σε συζητήσεις με άλλη ομάδα.

Μετά το τηλεφώνημα που είχε με τον Γιάννη Καστρίτη τη περασμένη εβδομάδα, όπου αναλύθηκε ο ρόλος του και το τι να περιμένει από τη νέα σεζόν, ήρθε η επίλυση της μικρής οικονομικής διαφοράς που υπήρξε στις διαπραγματεύσεις.

Τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένεια του είναι ευχαριστημένοι από τη πόλη και το κλίμα που έχει δημιουργηθεί από τον κόσμο προς αυτούς.

Επιπλέον, τους τελευταίους δύο μήνες, μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, παραμένει στη Θεσσαλονίκη για τη προετοιμασία του ενόψει του Μουντομπάσκετ με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Σε καθημερινή βάση κάνει προπονήσεις εκγύμνασης και ενδυνάμωσης με τον Δημήτρη Δοξάκη, ενώ υπήρξαν και πολλές ατομικές προπονήσεις με τον Γιώργο Σιγάλα στο παρκέ του “Nick Galis Hall”.

Κάπως έτσι, οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν σε… γάμο και για τη νέα σεζόν, με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει χθες για τη προφορική συμφωνία των δύο πλευρών που σύντομα θα μετατραπεί σε επίσημη όταν με το καλό πέσουν οι υπογραφές.

Φωτογραφία: Megapress

Προτεινόμενα Άρθρα