Το σερί που έσπασε… 377 ημέρες μετά!

Ένα ιδιαίτερο στατιστικό στοιχείο έκανε αίσθηση μετά το τέλος του αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μαϊάμι Χιτ. Και αφορούσε τις ελεύθερες βολές του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Συγκεκριμένα υπήρχε «κενό» στην συγκεκριμένη κατηγορία καθώς δεν βρέθηκε ούτε μία φορά στην γραμμή της φιλανθρωπίας. Είχε 23 πόντους με 10/16 δίποντα και 1/2 τρίποντα, χωρίς να «εκτελέσει» ελεύθερη βολή.

Αν μη τι άλλο ήταν κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο καθώς ήταν κάτι που συνέβη ύστερα από 377 ημέρες!! Και να ‘ταν μόνο αυτό; Μια μεγάλη σύμπτωση συνόδευσε το εν λόγω γεγονός. Συγκεκριμένα η τελευταία φορά που ο Έλληνας σούπερ σταρ δεν πήγε στη γραμμή των βολών ήταν στις 12 Φεβρουαρίου 2024. Αντίπαλος; Και… πάλι οι Μαϊάμι Χιτ!

Με τη μόνη διαφορά ότι η ομάδα της Φλόριντα είχε νικήσει τότε τους Μπακς με 123-97 και τον Αντετοκούνμπο να είχε και… πάλι την ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ στατιστική! 23 πόντους με 10/16 δίποντα και 1/2 τρίποντα!!

Μετά το πρόσφατο παιχνίδι ωστόσο ο Έλληνας σούπερ σταρ είπε ότι δεν… κατάλαβε το γεγονός ότι δεν εκτέλεσε ούτε μία βολή: «Δεν το πρόσεξα, δεν θα πω ψέματα. Απλώς προσπαθούσα να έχω ισορροπία, να είμαι καλός αμυντικά, να μην κάνω εκρηκτικές κινήσεις, να πάω νωρίς στις θέσεις μου και να μην χρειαστεί να τρέξω περισσότερο από όσο πρέπει. Ήμουν μαζεμένος στις κινήσεις μου και δεν πρόσεξα ότι δεν πήγα στις βολές. Κάποιες μέρες θα πας στην γραμμή, κάποιες άλλες όχι» είπε χαρακτηριστικά ο Greek Freak.

Πηγή: gazzetta.gr

Στη φυλακή 68χρονος προπονητής Ταε Κβον Ντο για βιασμό ανήλικης αθλήτριας
Προηγούμενο άρθρο Στη φυλακή 68χρονος προπονητής Ταε Κβον Ντο για βιασμό ανήλικης αθλήτριας
Επόμενο άρθρο Τα πρόστιμα σε χρήστες που αλλάζουν τα πάντα στην «πειρατεία»
Τα πρόστιμα σε χρήστες που αλλάζουν τα πάντα στην «πειρατεία»

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News