Το AllAboutARIS TV σε στέλνει στο ΑΡΗΣ-Απόλλων Πάτρας

από AllAboutARIS

Το AllAboutARIS TV συνεχίζει να στέλνει τους συνδρομητές του στα εντός έδρας παιχνίδια της αγαπημένης τους ομάδας.

Αυτή τη φορά, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τη προσπάθεια των παικτών του Γιάννη Καστρίτη κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας (5/11 – 15:45).

Τα βήματα είναι απλά. Οι συνδρομητές Elite/Elite plus (ή όσοι αναβαθμίσουν τη συνδρομή τους εντός προθεσμίας), έχουν τη προτεραιότητα και θα πρέπει να στείλουν τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και username στο YouTube) στο allaboutariscom@gmail.com, για εκδήλωση ενδιαφέροντος, ως το μεσημέρι της Πέμπτης (3/11 – 12:00).

Στη συνέχεια, από Πέμπτη ως και Παρασκευή (4/11 – 12:00), η διαδικασία θα συνεχιστεί με εκδήλωση ενδιαφέροντος απ’ όλους όσους εγγραφούν (ή είναι ήδη συνδρομητές) στο AllAboutARIS TV Special Edition (Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και username στο YouTube στο allaboutariscom@gmail.com ).

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όσοι συνδρομητές της κατηγορίας Elite έχουν κάνει ήδη χρήση του δικαιώματος τους, στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να αποστείλουν e-mail στο δεύτερο κομμάτι των συμμετοχών, από την Πέμπτη (3/11, 12:00) ως τη Παρασκευή (4/11, 12:00)

Προτεινόμενα Άρθρα