«Φιλική» τριάρα της Μονακό σε Μπαρτσελόνα και… τρελή γιούχα

από AllAboutARIS

Το σχεδίασε για γιορτή, αλλά εξελίχθηκε σε… πανωλεθρία το φιλικό με τη Μονακό για την Μπαρτσελόνα! Παρότι πριν τη σέντρα στο «Μονζουίκ» παρουσιάστηκε και αποθεώθηκε ο Ντάνι Όλμο, οι «μπλαουγκράνα» ήταν κατώτεροι των περιστάσεων και ηττήθηκαν με το βαρύ 3-0, προβληματίζοντας πέντε ημέρες πριν την έναρξη της LaLiga.
Η ομάδα του Χάνσι Φλικ είχε προβλήματα στη δημιουργία, δεν απέδιδε καλό ποδόσφαιρο και αδυνατούσε να φανεί επικίνδυνη προς την αντίπαλη εστία. Το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους, αλλά φαινόταν πως τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως θα ήθελε ο Γερμανός τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές του.

Κάπως έτσι, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την κακή εικόνα των Καταλανών και μετέτρεψαν το φιλικό σε έναν θρίαμβο. Ο Καμαρά στο 50’ έδωσε προβάδισμα στους Μονεγάσκους, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Εμπολό έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του Άντι Χίτερ.
Ο Ελέμπι στο 86ο λεπτό έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 και έδωσε την ευκαιρία στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα να γιουχάρουν τους ποδοσφαιριστές και τον Φλικ, στέλνοντάς τους μήνυμα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος σε πέντε ημέρες!

Προτεινόμενα Άρθρα