Χάρελ στο Novibet AllAboutARIS TV: “Είναι απίθανος ο κόσμος – Ήμασταν περισσότεροι στην Ιταλία!” (vid)

από Γιώργος Γκάτος

Ο Ρόνι Χάρελ φιλοξενήθηκε στη μπασκετική εκπομπή του Novibet AllAboutARIS TV. Μίλησε για τη στιγμή που του έκανε εντύπωση φέτος, την εικόνα της ομάδας μέχρι σήμερα και τα επόμενα παιχνίδια.

“Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς. Εμείς δουλεύουμε σκληρά ως ομάδα και αξίζαμε τη νίκη. Είμαι χαρούμενος που παρότι δεχθήκαμε 0-10 στο δεύτερο ημίχρονο, καταφέραμε και αντιδράσαμε. Είναι κρίμα που δεν πήραμε και τη διαφορά πόντων, όμως ελπίζω ότι εμείς θα κερδίσουμε όσα παιχνίδια χρειάζονται και αυτοί θα χάσουν όσα παιχνίδια χρειάζονται” σημείωσε για το παιχνίδι με την Λιετκαμπέλις, ενώ γι’αυτό απέναντι στη Τουρκ Τέλεκομ δήλωσε: “Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά για εμάς. Η Τουρκ κέρδισε τα δύο τελευταία παιχνίδια της. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και αν φροντίσουμε την άμυνα μας, πιστεύω πως θα είμαστε εντάξει”.

Για το γεγονός πως σύμφωνα με στατιστικά από το Eurocup, τόσο ό ίδιος, όσο και ο Ίσμαελ Σανόγκο, είναι καλύτεροι στο αμυντικό σκέλος από το 98% των παικτών της διοργάνωσης:

“Αυτοί οι αριθμοί λένε την αλήθεια. Νομίζω πως και οι δύο, συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο αμυντικά. Είμαστε ευέλικτοι στην άμυνα. Προσπαθούμε και οι δύο για τα ριμπάουντ. Είμαι περήφανος για εκείνον, είμαι περήφανος και για εμένα”.

Για το αίτημα του κόσμου… να σουτάρει περισσότερα τρίποντα:

“Το ίδιο λέει και η οικογένεια μου στις ΗΠΑ (σ.σ. γέλια). Κάθε παιχνίδι έχει διαφορετικές απαιτήσεις. Τώρα παίζω λίγο διαφορετικά απ’ ότι έχω συνηθίσει, γιατί βοηθάω την ομάδα στη θέση “4”. Η ομάδα έχει πλέον αρκετούς γκαρντ με καλό σουτ. Εγώ προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου. Η Λιετκαμπέλις έπαιζε άμυνα που επέτρεπε πολλά σουτ. Προσαρμοζόμαστε.”

Για την παρουσία του κόσμου και τη στιγμή που τον εντυπωσίασε φέτος:

“Αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό κομμάτι της σεζόν. Εκτός από τα παιχνίδια στο σπίτι μας, ο κόσμος ταξιδεύει και στα παιχνίδια του Eurocup. Η αγαπημένη μου στιγμή ήταν στην Ιταλία, κόντρα στη Τρέντο. Είχαμε περισσότερους φιλάθλους εκεί απ’ οτι η Τρέντο. Αυτό ήταν φοβερό!”

Παρακολουθήστε όλη την υπόλοιπη συνέντευξη:

 

Προτεινόμενα Άρθρα