Χαμός στο Βελιγράδι για τον MVP Νίκολα Γιόκιτς (vid)

από AllAboutARIS

Το Βελιγράδι ανήκει στον Νίκολα Γιόκιτς. Ο Joker είναι ο απόλυτος σούπερ σταρ όχι μόνο του σέρβικου, αλλά και του παγκόσμιου μπάσκετ, καθώς έχει καθιερωθεί ως ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Για να κερδίσει άλλωστε η Team USA την Σερβία στον ημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων χρειάστηκε μια τεράστια εμφάνιση από ΛεΜπρόν Τζέιμς και Στεφ Κάρι.

Η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς επέστρεψε στην βάση της και αποθεώθηκε στο κέντρο του Βελιγραδίου, έπειτα από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παρίσι. Η επιτυχία αυτή ήταν τεράστια και πανηγυρίστηκε έξαλλα από την αποστολή, αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας. Για το λόγο αυτό στήθηκε μια μεγάλη γιορτή, εφάμιλλη της περσινής, όταν η εθνική ομάδα της χώρας έφτασε στην κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο των Φιλιππίνων.

Ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν παρών αυτή τη φορά και κατά την αναγγελία του ονόματός του η αποθέωση έφτασε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Το πλήθος παραληρούσε και μόνο στην παρουσία του, με την ιαχή «MVP» να ακούγεται σε όλη την πόλη και τη νύχτα να γίνεται ακόμα πιο εορταστική.

Για τον ηγέτη των Ντένβερ Νάγκετς αυτό ήταν το δεύτερο Ολυμπιακό μετάλλιο με την εθνική Σερβίας, έπειτα από το αργυρό που πανηγύρισε το 2016 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, με την επιτυχία αυτή να έρχεται και να επιβεβαιώνει πως το σερβικό μπάσκετ βρίσκεται στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο αυτή τη στιγμή, ως μια μεγάλη δύναμη σε Ευρώπη και κόσμο, γενικότερα.

Πηγή: sportal.gr

Προτεινόμενα Άρθρα