Χωρίς Χάνλαν η προπόνηση – Μέρος του προγράμματος ο Γουίλιαμς

από AllAboutARIS

Έπειτα από το ρεπό της Δευτέρας, οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ επέστρεψα στις προπονήσεις. Εκτός έμεινε ο Χάνλαν για προληπτικούς λόγους μιας και έχει ένα χτύπημα στο πόδι, ενώ μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Γουίλιαμς.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΚΑΕ:

Μία ημέρα ξεκούρασης ήταν απαραίτητη για τους καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ, μετά την υπερπροσπάθεια στον αγώνα με την ΑΕΚ και τα δεδομένα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Έτσι, οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη «γέμισαν τις μπαταρίες τους» τη Δευτέρα (14/03) και σήμερα Τρίτη (15/03) επέστρεψαν στο παρκέ, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, με το Λαύριο Megabolt.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση. Εκτός έμεινε ο Ολιβιέ Χάνλαν, ο οποίος αγωνίστηκε κόντρα στην ΑΕΚ με χτύπημα στο πόδι και προφυλάχθηκε.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Ζίριους Γουίλιαμς, ο οποίος έχασε τα τελευταία δύο παιχνίδια λόγω της θλάσης στη γάμπα την οποία υπέστη.

Ένα κομμάτι της προπόνησης έκανε μετά από καιρό και ο Σταύρος Σχίζας, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στη γάμπα.

Κανονικά ακολούθησε το πρόγραμμα ο Γιάννης Σιδηροηλίας, ο οποίος επανεμφανίστηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ μετά τη δική του επέμβαση στο πέμπτο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού του.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X