Χωρίς Χοτζ, Λαζέφσκι και Γκιουζέλη η αποστολή του ΑΡΗ στην Αθήνα – Έσπασε τη μύτη του ο Χατζηδάκης

από AllAboutARIS

Με απουσίες αναχωρεί η αποστολή του ΑΡΗ Midea για την Αθήνα, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει το Northwestern University σε φιλικό προετοιμασίας. Εκτός έμειναν οι Λαζέφσκι, Χοτζ και Γκιουζέλης, ενώ κανονικά ταξίδεψε με την ομάδα ο Χατζηδάκης, που έσπασε τη μύτη του στη χθεσινή προπόνηση, αλλά δεν θα παίξει.

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ:

Ο ΑΡΗΣ Midea θα δώσει το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του εν όψει της νέας σεζόν, επί αθηναϊκού εδάφους.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα αντιμετωπίσει αύριο (Τετάρτη 28/08, 17:00) σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνα, στο κλειστό του Ζωγράφου, το Northwestern University, το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα για σειρά φιλικών αναμετρήσεων.

Η αποστολή του ΑΡΗ Midea αναχωρεί το απόγευμα αεροπορικώς για την Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη παραμένουν ο Nate Laszewski, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στους κοιλιακούς προσαγωγούς, ο D’Moi Hodge, ο οποίος προφυλάσσεται λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και ο Γιώργος Γκιουζέλης, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στη σημερινή (27/08) προπόνηση. Ο Μάνος Χατζηδάκης, ο οποίος έσπασε τη μύτη του στη διάρκεια της χθεσινής (26/08) προπόνησης, ακολουθεί την αποστολή αλλά δε θα αγωνιστεί.

Την αποστολή της ομάδας απαρτίζουν οι:

Landers Nolley, Βασίλης Τολιόπουλος, David DeJulius, Μάνος Χατζηδάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Donovan Clay, Josh Roberts, Λευτέρης Μαντζούκας, Βασίλης Καζαμίας, Βασίλης Πουρλίδας, Μάριος Γιαννίκος, Νίκος Κεραμιτσόπουλος.

Προτεινόμενα Άρθρα