Λύση με Μπινόπουλο

από AllAboutARIS

Σε συμφωνία με τον πρώην υπεύθυνο ασφαλείας, Παύλο Μπινόπουλο ήρθαν οι άνθρωποι του ΑΡΗ.

Οι δύο πλευρές, υπέγραψαν ένα συμφωνητικό επίλυσης εργατικής διαφοράς, με τον κ. Γουλιέλμο να δίνει ένα ποσό ως προκαταβολή και σταδιακά θ’ αποπληρώσει όλη την οφειλή (17.000 ευρώ είναι τα δεδουλευμένα και 10.000 ευρώ, για ηθική βλάβη).

Ο κ. Μπινόπουλος, είχε κινηθεί νομικά για να διεκδικήσει τα δεδουλευμέν του και το δικαστήριο στις 02/04/2018, είχε κάνει δεκτό το αίτημά του, εκδίδοντας προσωρινή διαταγή απαγόρευσης μεταβίβασης κάθε κινητής ή ακίνητης περιουσίας του Νίκου Λάσκαρη. Ο πρώην υπεύθυνος ασφαλείας της Κ.Α.Ε., προκειμένου να φύγει από το “κάδρο” ο ΑΡΗΣ και να μην έχει κάποιο θέμα η ομάδα στην διαδικασία της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Λάσκαρη στον κ. Γυλιέλμο, θα δώσει την έγκρισή του -από την στιγμή που ήρθε σε συμφωνία με την Κ.Α.Ε.-, ώστε ο Νίκος Λάσκαρης να μπορεί να υπογράψει το απαραίτητο έγγραφο που αφορά την μεταβίβαση.

Στο δικαστήριο το οποίο είναι προγραμματισμένο να γίνει σε λίγη ώρα (στις 09:00 συγκεκριμένα), ο κ. Μπινόπουλος θα καταθέσει ότι υπάρχει συμφωνία με την Κ.Α.Ε. για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων του και ότι είναι σύμφωνος με την παραπάνω ενέργεια, απεμπλέκοντας ουσιαστικά την Κ.Α.Ε.

Προτεινόμενα Άρθρα