Ένταση και ρυθμός

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ είναι έτοιμος για την σημερινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, θέλει να βγάλει ένταση στην άμυνα και να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα.

Ένα πολύ υψηλού επιπέδου παιχνίδι έχουν μπροστά τους σήμερα οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη, οι οποίοι θέλουν να δουν πως θ’ ανταποκριθούν, μετά από έναν μήνα αγωνιστικής απραξίας.

Στην σημερινή αναμέτρηση, η ομάδα θα επικεντρωθεί σε δύο άξονες. Ο πρώτος, που αποτελεί την βάση της ομάδας για όλα τα παιχνίδια, είναι η άμυνα. Ο ΑΡΗΣ θ’ ασκήσει πίεση επάνω στον αντίπαλο για να δυσκολέψει το κατέβασμα της μπάλας και θα επιδιώξει να θωρακίσει την ρακέτα, για να μην επιτρέψει το ποστ παιχνίδι, στους ψηλούς του Ολυμπιακού.

Ο δεύτερος άξονας, είναι ο έλεγχος του ρυθμού. Η ομάδα θέλει να πάει σε γρήγορο τέμπο το ματς και να βρει τις ευκαιρίες να εκτελέσει, πριν προλάβει η αντίπαλη άμυνα, να οργανωθεί. Σε αυτό το κομμάτι, πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα ριμπάουντ. Οι “κίτρινοι” δεν θέλουν να δώσουν δεύτερες κατοχές στον αντίπαλο, κάτι που συνέβη στο ματς του Α΄ γύρου, εκεί όπου ο Ολυμπιακός είχε 10 επιθετικά ριμπάουντ και κατάφερε να πάρει σκορ από δεύτερες επιθέσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα