Δεν έχει περιθώρια, για… χαλάρωση

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ, δεν προσέγγισε με την απαιτούμενη πνευματική ετοιμότητα το παιχνίδι με τον Κολοσσό, χαλάρωσε όταν έφτασε την υπέρ του στο +17 και εν τέλει το πλήρωσε, γνωρίζοντας άλλη μία οδυνηρή ήττα.

Οι παίκτες του Καστρίτη, για 25 αγωνιστικά λεπτά έκαναν πολύ καλή δουλειά κόντρα στον Κολοσσό, βρέθηκαν να προηγούνται  ακόμα και με 17 πόντους (51-34), αλλά σ’ εκείνο το σημείο έδειξαν κακή νοοτροπία κι έδωσαν την δυνατότητα στον αντίπαλο να επιστρέψει στο παιχνίδι και να διεκδικήσει τη νίκη.

Κανένα ματς δεν τελειώνει στα μισά της Γ΄ περιόδου, με όσους πόντους κι αν προηγείσαι. Η ήττα από τον ουραγό της βαθμολογίας, είναι ένα πλήγμα για τους “κίτρινους” που έχασαν μια μοναδική ευκαιρία για την 7η νίκη τους στο πρωτάθλημα, αλλά το χειρότερο από την ήττα είναι ότι, η ομάδα παρουσίασε δυσλειτουργίες στο παρκέ, προηγούμενων μηνών. Χωρίς συντονισμό στην άμυνα, χωρίς πλάνο στην επίθεση και αδυναμία διαχείρισης της διαφοράς.

Περιθώρια για… χαλάρωση, ο ΑΡΗΣ δεν έχει και το χθεσινό πάθημα, πρέπει να γίνει μάθημα σε όλους. Το μαχητικό του πνεύμα, ήταν αυτό που έβγαλε την ομάδα από την “κόλαση” της προτελευταίας θέσης, το μαχητικό πνεύμα, είναι αυτό που πρέπει να επιδεικνύεται σε κάθε ματς, με οποιονδήποτε αντίπαλο.

Προτεινόμενα Άρθρα