Αναχώρησε ο Καστρίτης, στο επόμενο διάστημα οι διαπραγματεύσεις

από AllAboutARIS

Ο Γιάννης Καστρίτης αναχώρησε από την Θεσσαλονίκη και μέσα στο επόμενο διάστημα θα τεθεί επί τάπητος το θέμα της παραμονής του, στον πάγκο του ΑΡΗ.

Ο Έλληνας τεχνικός, αναχώρησε από την Θεσσαλονίκη, καθώς σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει την προετοιμασία με την Εθνική ομάδα των νέων, την οποία θα κατευθύνει στο παγκόσμιο κύπελλο, που θα γίνει στο Ηράκλειο.

Μέσα στο επόμενο διάστημα, ο κόουτς Καστρίτης θα συζητήσει με την διοίκηση του ΑΡΗ, το αν θα παραμείνει ή όχι στον πάγκο της ομάδας. Στην κουβέντα που θα γίνει μεταξύ των δύο πλευρών, πρέπει να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα σε ό,τι αφορά το θέμα του μπαν (αν θα μπορεί η ομάδα να επιλέξει ξένους από την ελεύθερη αγορά ή αν θα έχει μετρημένες επιλογές από την Basket League), στο τι μπάτζετ θα δοθεί για την δημιουργία της ομάδας της νέας σεζόν και όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν τον αγωνιστικό σχεδιασμό. Κοινή διάθεση για συνεργασία υπάρχει, αλλά για να φτάσουν οι δύο πλευρές σε σημείο να δώσουν τα χέρια, πρέπει να ληφθούν υπ’ όψιν αρκετές παράμετροι.

Προτεινόμενα Άρθρα