Η "Welcome" και το "κυνήγι" των χορηγιών

από Αντώνης Γκάτζιος

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εύλογα έχει ρίξει το βάρος στο κομμάτι των χορηγιών. Είναι ένας τομέας που «πόνεσε» την ομάδα, αφού δεν υπήρξαν τα αναμενόμενα έσοδα.

Έτσι, το τμήμα μάρκετινγκ έχει ξεκινήσει από νωρίς κινήσεις για το συγκεκριμένο κομμάτι. Σ’ αυτό το πλαίσιο, υπάρχουν προχωρημένες επαφές με την εταιρία “Welcome” για τη βασική χορηγία της σεζόν. Η συνεργασία των δύο πλευρών ξεκίνησε στις 23 Μαρτίου και το έδαφος για την ανανέωσή της, με καλύτερους οικονομικά όρους για τον Άρη, αφού η συμφωνία θα καλύπτει ολόκληρη τη σεζόν, είναι ιδιαίτερα πρόσφορο. Σε σημείο που πιθανώς να ολοκληρωθεί μέσα στον Ιούνιο.

Από κει και πέρα, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν πραγματοποιήσει επαφές με υποψήφιους χορηγούς, είτε υποστηρικτές της ΚΑΕ και τους έχει αναλυθεί το πλάνο που υπάρχει. Αυτό δεν αφορά απαραίτητα μεγάλες, οικονομικά, χορηγίες, αλλά και μικρότερα ποσά, προσφέροντας την ευκαιρία προβολής μέσω της ομάδας.

Στα σκαριά είναι και το ARIS Business Forum, το οποίο η ΚΑΕ θέλει να διεξάγει μέσα στον Ιούνιο, με στόχο την προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων χορηγών.

Στο θέμα των χορηγιών, βέβαια, η ΚΑΕ δεν προσδοκά άμεση εισροή χρημάτων στο ταμείο της (πέραν πιθανώς μιας προκαταβολής), αλλά σε πιο μακροπρόθεσμα έσοδα, που θα δώσουν μεγάλες ανάσες κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα