Η "πληγή" της σεζόν 2017-18

από Αντώνης Γκάτζιος

Η σεζόν 2016-17 προκάλεσε τεράστια οικονομική ζημιά στον ΑΡΗ, όμως "πληγές" υπάρχουν και από την αγωνιστική περίοδο 2017-18, οι οποίες αγγίζουν και νυν μέλη της ομάδας.

Από το 2016-17 η ΚΑΕ «κληρονόμησε» επτά ban και οφειλές προς όλο το υπόλοιπο ρόστερ, οι οποίες σφίγγουν τη θηλιά γύρω από το λαιμό του ΑΡΗ. Τη σεζόν που ακολούθησε, το μπάτζετ ήταν μικρότερο, οι οφειλές, όμως, αυξήθηκαν. Μόλις ανέλαβε την ΚΑΕ ο Δημήτρης Γουλιέλμος, δόθηκαν χρήματα για να μπορέσει να τελειώσει η ομάδα τη χρονιά και έγιναν διακανονισμοί για το υπόλοιπο των οφειλών.

Από ένα σημείο και μετά, η σχετική καταβολή των δόσεων σταμάτησε κι αυτήν τη στιγμή ο ΑΡΗΣ έχει χρέος και προς νυν μέλη της ομάδας, πέρα από το δίμηνο που οφείλεται από τη φετινή σεζόν. Μπελ, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Χρηστίδης, Βεργίνης ανήκουν στην κατηγορία των παικτών που έπαιξαν και πέρυσι (και όχι μόνο) στον ΑΡΗ, όπως και μέλη του τεχνικού τιμ και του σταφ του ΑΡΗ, που βρίσκονται στην ομάδα εδώ και χρόνια.

Αυτός είναι ακόμα ένας «βραχνάς» για την ΚΑΕ. Η οφειλή στον Μποχωρίδη «φρενάρει» οποιαδήποτε συζήτηση για την παραμονή του αρχηγού της ομάδας, ενώ Φλιώνης, Χρηστίδης, που δεσμεύονται με συμβόλαια, επίσης δεν έχουν λαμβάνειν μόνο το τελευταίο δίμηνο της φετινής χρονιάς και είναι λογικό να ανησυχούν. Το αυτό ισχύει και για τον Μπελ, ο οποίος μόνο με θαύμα θα συνεχίσει στον ΑΡΗ, όμως και πάλι πρέπει να διευθετηθεί η υπόθεσή του, ώστε να μην αντιμετωπίσει έξτρα προβλήματα η ομάδα.

Όπως γίνεται κατανοητό, τα ανοιχτά μέτωπα της ομάδας είναι πολλά και ο χρόνος δεν είναι… άπλετος για να αρχίσουν να κλείνουν οι “πληγές”.

Προτεινόμενα Άρθρα