"Πολύ ισχυρή με Αντετοκούνμπο η Ελλάδα"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Πολύ δυνατή περιμένει την Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς.

“Μετά τα προβλήματα των Αμερικάνων οι πιθανότητες είναι περισσότερες, αλλά αυτό ισχύει για όλους. Το Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι εξαιρετικά δυνατό και πολλές ομάδες θα διεκδικήσουν τα μετάλλια, καθώς είναι πολλές ομάδες που βλέπουν πιθανότητες για μία διάκριση. Ολοι γνωρίζουν ότι στην πρόσφατη ιστορία διάφορες ομάδες νίκησαν τις ΗΠΑ. Η Γιουγκοσλαβία, η Ισπανία, η Αργεντινή, η Ελλάδα… Ετσι, όλοι έχουν δικαίωμα να ελπίζουν ότι οι ΗΠΑ μπορούν να χάσουν ξανά. Αλλά, είναι αλήθεια ότι περισσότερο έχω στο μυαλό μου ομάδες όπως η Λιθουανία, η Ρωσία, ενώ να αναφέρω και την Ελλάδα που με τον Αντετοκούνμπο θα είναι πάρα πολύ ισχυρή.

Αν θυμάστε αυτή η ομάδα έπαιξε σπουδαία το 2014, κέρδισαν όλα τα ματς στον όμιλο και μετά έχασαν από εμάς. Είναι η ίδια γενιά. Φυσικά δεν ξεχνώ την Ισπανία, την Ιταλία και τη Γαλλία. Δε θέλω να ξεχάσω και να εκνευρίσω κάποια ομάδα. Ο Καναδάς και η Αργεντινή είναι μεγάλες ομάδες, ενώ η Αυστραλία δε χάνει ποτέ την ευκαιρία να δημιουργεί ένα πολύ δυνατό ρόστερ σε κάθε διοργάνωση. Θα είναι ένα εκπληκτικό Παγκόσμιο Κύπελλο και για αυτό είστε τόσοι πολλοί άνθρωποι σήμερα εδω”, τόνισε.

Προτεινόμενα Άρθρα