Μπάκνερ και Ντραγκίτσεβιτς αφαιρέθηκαν από τη λίστα των ban

από Αντώνης Γκάτζιος

Μέχρι να τελειώσει η διαδικασία της άρσης των ban, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ δε θα ανακοινώσει τις υποθέσεις που λύνονται, αλλά τα δύο πρώτα ονόματα "φαίνονται" από την ιστοσελίδα της ΦΙΜΠΑ.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία αφαίρεσε δύο από τα οκτώ ban του ΑΡΗ και οι περιπτώσεις που δεν υπάρχουν πια στο αρχείο της είναι αυτές του Έρικ Μπάκνερ και του Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς. Με τον Μπάκνερ υπήρχε συμφωνία από πέρυσι, ενώ με τον Ντραγκίτσεβιτς επιτεύχθηκε πριν από μερικές εβδομάδες.

“Τελειωμένη” είναι και η υπόθεση του Γάιου Σκορδίλη και έτσι φέρονται να είναι κι αυτές των Ουίλ Κάμινγκς, Βίκτορ Σανικίτζε, Ντέβιν Μαρμπλ. Πιθανότατα μέσα στις επόμενες μέρες ή και ώρες θα υπάρξουν νέες “αφαιρέσεις”, ενώ ανοιχτά παραμένουν τα ζητήματα του Μάικλ Τζένκινς και του Βασίλη Καββαδά.

Ο ΑΡΗΣ θέλει να τελειώσει το θέμα του Έλληνα σέντερ άμεσα, ενώ για τον Τζένκινς θα αποταθεί στη ΦΙΜΠΑ, ώστε να δώσει αυτή τη λύση. Η μάχη με το χρόνο συνεχίζεται, ώστε η ομάδα να κατέβει με πλήρες ρόστερ στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της.

Προτεινόμενα Άρθρα