"Το κενό φαίνεται και είναι μεγάλο…"

από Νίκος Παπαδόπουλος

H ήττα από τον Ιωνικό βάρυνε ακόμα περισσότερο το κλίμα στον ΑΡΗ. Και αυτό αποτυπώθηκε στις δηλώσεις του Σούλη Μαρκόπουλου.

Ο προπονητής του ΑΡΗ δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του και πόσο… σκασμένος είναι με όλα όσα συμβάινουν φέτος, τονίζοντας και πάλι τις απουσίες των Μποχωρίδη και Μόρις. 

Για τον αγώνα: “Ηταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Δεν μπορώ να μην πω όμως συγχαρητήρια στα παιδιά. Υπερέβαλλαν εαυτό. Οι απώλειες είναι μεγάλες. Εχει αδειάσει η περιφέρεια μας και δίνει την ευκαιρία στον αντίπαλο να μας δημιουργεί προβλήματα σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να στελεχώσουμε την ομάδα με παίκτες. Το κενό φαίνεται και είναι μεγάλο.

Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερη διαφορά. Στο τρίτο δεκάλεπτο τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά. Σε εκείνο το σημείο έπαιξε ρόλο και η διαιτησία. Δεν πήραμε κάποια φάουλ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν είχαμε δυνάμεις για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Συγχαρητήρια στον Ιωνικό”.

Για τις απώλειες των Μόρις, Μποχωρίδη και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν: “Δεν μπορώ να μιλήσω για παίκτες που έχουμε. Πρέπει να τους υποστηρίζουμε. Σίγουρα η απώλεια του Μόρις είναι μεγάλη. Οι γιατροί λένε ότι για άλλες 15 μέρες θα είναι εκτός. Από εκεί και πέρα η απώλεια του Μποχωρίδη είναι δύσκολο να αντικατασταθεί. Είναι ένας Έλληνας παίκτης και δεν υπάρχει όμοιος του στην αγορά”.

Για την επόμενη μέρα: “Δεν είναι τόσο εύκολο. Το συζητούν στην διοίκηση. Πρέπει να υπάρξει την κατάλληλη στιγμή το κατάλληλο τάιμινγκ για να κάνεις την αλλαγή που θέλεις. Η ομάδα ξέρετε με ποιο τρόπο δημιουργήθηκε. Με πολλά προβλήματα όλο το καλοκαίρι. Δεν έρχονταν παίκτες. Υπήρχαν τα ban. Οι μάνατζερ δεν μας εμπιστεύονταν. Τελειώνοντας με τα ban η ομάδα δεν ήταν όπως την θέλαμε και ίσως το πρόωβλημα να μην ήταν όπως παρουσιάζεται, επειδή χάσαμε δύο πολύ αθλητικούς παίκτες. Το 30% του μπάτζετ είναι αυτοί οι δύο παίκτες.

Παικτικά ο Μποχωρίδης μας έδινε πολλά πράγματα όσο πρόλαβε να αγωνιστεί. Στην λειτουργία της ομάδας σε αυτήν την θέση, δύσκολα βρίσκεις παίκτη για να καλύψει το κενό του Μποχωρίδη. Πρέπει να κάνεις άλλους συνδυασμούς. Η ομάδα ξόδεψε ήδη αρκετά για να καλύψει το ban και δεν ξέρω αν έχει την ευχέρεια για να προχωρήσει σε αλλαγές. Εκτός αν πάρει παίκτες της ίδιας οικονομικής βάσης με αυτούς που θα αντικαταστήσει”.

Προτεινόμενα Άρθρα