Έδωσε λίστα με ψηλούς ο Μαρκόπουλος

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ δεν έχει τη δυνατότητα, στην παρούσα φάση, να αποκτήσει παίκτες, όμως ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει πάρει εντολή για να βρει τον αντικαταστάτη του Τζόρτζε Γκάγκιτς. Κάτι που έκανε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κόουτς του ΑΡΗ έχει εντοπίσει τρεις περιπτώσεις ψηλών, τις οποίες έχει μεταφέρει στη διοίκηση, ώστε να προχωρήσει κάποια εξ αυτών. Μία απ’ αυτές είναι του γνώριμου στους Έλληνες, Τορλίν Φιτζπάτρικ. Ο Αμερικανός φόργουορντ – σέντερ τη σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Πάτρας με μέσο όρο 11.3 πόντους, 7.3 ριμπάουντ, 1.2 τάπες σε 26 αγώνες – 4ος καλύτερος ριμπάουντερ του πρωταθλήματος και 5ος στις τάπες, το 2016-17 έπαιξε στο Ρέθυμνο με 12.2 πόντους, 6.8 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ κατά μέσο όρο και πέρυσι στον Χολαργό (συμπαίκτης του Γκάρι Τάλτον) με  7,8 πόντους και 5,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι οικονομικές απαιτήσεις του Φιτζπάτρικ είναι υψηλές, όμως στην παρούσα φάση δεν είναι αυτό που «καίει» τον ΑΡΗ, αλλά το γεγονός ότι λόγω έλλειψης ενημερότητας και του ban από τη ΦΙΜΠΑ, και να συμφωνήσει με κάποιον παίκτη, δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει. Η αναζήτηση από το τεχνικό τιμ πάντως συνεχίζεται, πέραν του ψηλού, και για γκαρντ, αφού ο Γκάρι Τάλτον θεωρείται «τελειωμένος», αν, φυσικά, υπάρξει η δυνατότητα να αντικατασταθεί…

Προτεινόμενα Άρθρα