Δεν υπάρχει μέρα για χάσιμο

από Αντώνης Γκάτζιος

Δύο εβδομάδες μετά από την υπόσχεση του Δημήτρη Γουλιέλμου για εξελίξεις στο θέμα της ενίσχυσης του ΑΡΗ και υπήρξε μόνο μία αποχώρηση παίκτη. Όμως οι εξελίξεις δεν μπορούν να περιμένουν άλλο.

Στο μεσοδιάστημα ενεργοποιήθηκαν οι φορείς και οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ένα ποσό που έχει ήδη κατατεθεί για τις ανάγκες της εξασφάλισης της φορολογικής ενημερότητας. Η ΚΑΕ οφείλει ακόμα και αύριο (18/11) να καταθέσει το υπόλοιπο ποσό για να μπορέσει ο ΑΡΗΣ να έχει τη δυνατότητα απόκτησης παικτών και να φέρει άμεσα τους αντικαταστάτες του Τζόρτζε Γκάγκιτς και του Γκάρι Τάλτον. Παράλληλα, πρέπει να λυθεί επίσης άμεσα το ban του Κάιλ Ουίβερ, γιατί μόνο η ενημερότητα δε φτάνει.

Οποιαδήποτε περαιτέρω καθυστέρηση θα αποβεί μοιραία για τον ΑΡΗ, ο οποίος όχι μόνο έχει μείνει πίσω βαθμολογικά, αλλά έχει κάνει «κακές» ήττες, που καλύπτονται μόνο με νίκες απέναντι σε αντιπάλους όπως το Περιστέρι την Κυριακή. Γι’ αυτό η ομάδα δεν μπορεί να θεωρεί κανέναν αγώνα «ξεγραμμένο», γι’ αυτό και απαιτούνται άμεσα οι εξελίξεις που θα επιτρέψουν την ενίσχυσή της.

Δεν πρέπει να λησμονείται ότι μετά από τον αγώνα με το Περιστέρι, ο ΑΡΗΣ δίνει δύο συνεχόμενους «τελικούς», με Ρέθυμνο εκτός και Πανιώνιο εντός. Συνεπώς, πρέπει άμεσα να έρθουν παίκτες γιατί με το σημερινό ελλιπές ρόστερ, η ομάδα δε δείχνει ικανή να κερδίσει κανέναν αντίπαλο.

Σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ δεσμεύτηκε ότι από την αρχή της επόμενης εβδομάδας θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις και άπαντες βρίσκονται σε αναμονή τους.

Προτεινόμενα Άρθρα