Οι συμφωνίες για τα ban και η παράλληλη ανάγκη για πληρωμές

από Αντώνης Γκάτζιος

Παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι, όπου ο ΑΡΗΣ πήρε μεγάλη ανάσα μετρώντας δύο σερί νίκες, συνεχίζεται η προσπάθεια να μπουν σε μία σειρά οι εξωαγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Η διοίκηση της ΚΑΕ ήρθε σε προφορική συμφωνία με όλους τους παίκτες που επέβαλαν νέα ban στην ομάδα. Τελευταία και πιο δύσκολη περίπτωση ήταν αυτή του Μάικλ Τζένκινς. Αυτό που απομένει είναι να σταλούν τα σχετικά e-mail και να δοθεί το τυπικό «ΟΚ» από την πλευρά των παικτών.

Παράλληλα, όμως, ο ΑΡΗΣ έχει να διευθετήσει υποχρεώσεις προς τη νυν ομάδα. Η νέα διοίκηση έχει πληρώσει τις δόσεις του Οκτωβρίου και διεμήνυσε στους παίκτες ότι θα γίνουν νέες πληρωμές μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου. Εύλογα τα χρήματα δεν… περισσεύουν, οπότε γίνονται συζητήσεις για να αποφασιστεί πώς θα κινηθεί η ομάδα. Οι ιθύνοντες της ΚΑΕ θέλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο συνεπείς στο υπάρχον ρόστερ και το σταφ κι αυτό είναι κάτι που είχε ξεκαθαριστεί και στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν.

Αυτά τα διλήμματα ίσως να είχαν αποφευχθεί αν δεν υπήρχε το θέμα της εγγυητικής επιστολής, το οποίο διευθετήθηκε πριν από λίγες μέρες. Για να το κάνει αυτό η ΚΑΕ διέθεσε ένα ποσό της τάξης των 60.000 ευρώ, το οποίο υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να έχει ήδη διατεθεί στους παίκτες και παράλληλα να δινόταν χρήματα και για την άρση των ban. Όμως η αδιαφορία που επέδειξε ο Δημήτρης Γουλιέλμος (και) στη συγκεκριμένη υπόθεση (το τρεις φορές ερήμην τα λέει όλα) φόρτωσε την ΚΑΕ με έναν πολύ μεγάλο βραχνά, ο οποίος έπρεπε να διευθετηθεί άμεσα, ώστε να μην κινδυνεύσει ακόμα και η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Στις αρχές της εβδομάδας θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις σχετικά με το πώς θα κινηθεί η διοίκηση σ’ αυτά τα δύο θέματα (πληρωμές – ban). Στόχος παραμένει να πληρωθεί η ομάδα πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα