Φουλ για (μία πολύ σημαντική) νίκη!

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται σήμερα (5/12, 17:00, ERTFLIX, Libero 107,4, AllAboutARIS.com) τον Προμηθέα Πάτρας για την 6η αγωνιστική της Basket League και… βγαίνει από τη ναφθαλίνη για να προσπαθήσει να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη.

Η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη έχει να αγωνιστεί 25 μέρες, ενώ εδώ και 2.5 μήνες έχει δώσει μόλις τρία επίσημα ματς. Σήμερα, μπαίνει απευθείας… στα βαθιά, αφού αντιμετωπίζει μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος, με υψηλούς στόχους και φέτος.

Μία νίκη θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον ΑΡΗ, για δύο λόγους. Πρώτον, διότι μόλις σε τρεις αγώνες θα έχει καταφέρει να κερδίσει δύο από τις ομάδες που πιθανώς θα καταλήγουν στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Δε θα το καταφέρουν πολλοί αυτό, ειδικά με τον Προμηθέα. Και δεύτερον, επειδή θα είναι η καλύτερη δυνατή ώθηση για τα τέσσερα συνεχόμενα (!) εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν. Ο κορωνοϊός έχει πλήξει πολλές ομάδες, καμία όμως δε θα υποχρεωθεί να δώσει τέσσερα σερί ματς μακριά από την έδρα της.

Το ευχάριστο για τον Καμπερίδη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, αφού ο Διαμαντής Σλαφτσάκης ξεπέρασε γρήγορα τις ενοχλήσεις που είχε στο αριστερό γόνατό του. Οι “κιτρινόμαυροι” θα παραταχθούν πλήρεις και αυτό είναι σημαντικό, αφού θα χρειαστούν όλα τα “όπλα” τους για να διεκδικήσουν τη νίκη.

Προτεινόμενα Άρθρα